Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Entertainment 4 okt 2017 / 13:40 uur

Pfoe! Tóch nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw

Er was even paniek na een interview met Yvon Jaspers in Story vorige week. Er staan nog geen nieuwe data voor een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw op de agenda. Maar wees gerust: er komt gewoon een nieuw seizoen van het liefdesprogramma.

„Het is ook nooit een discussie geweest of er een nieuw seizoen komt”, zegt Birgit Jansen van de KRO-NCRV tegen Metro. „Er is alleen nog geen exacte startdatum, dat is het enige. Maar dat is altijd zo. We hebben nooit elk tv-seizoen een Boer zoekt Vrouw-serie.”

Niets nieuws

Het programma kost een hoop voorbereiding, om die reden duurt het altijd wat langer voordat er een nieuwe serie Boer zoekt Vrouw op de buis is. „Er is dus niks nieuws onder de zon. Het komt zeker terug en wij hopen in 2018 in elk geval nieuwe boeren voorstellen. We hebben alleen nog geen datum.”

In een interview met Story vorige week liet Yvon Jaspers weten dat er binnenkort geen tv-opnames op de planning staan voor de presentatrice. „Behalve een paar specials rondom Boer zoekt Vrouw staat er voor mij niets op stapel. De NPO heeft vooralsnog geen plannen om een nieuw seizoen te starten. Er zijn ook nog geen nieuwe boeren geselecteerd. En ik vind zo’n pauze prettig”, liet ze weten.

Geduld

De geruchtenmachine kwam al vlot op gang en de vraag of er ooit nog een nieuw seizoen zou komen werd gesteld. Gelukkig valt het allemaal mee, en is het slechts een kwestie van geduld tot er nieuwe boeren worden voorgesteld. De KRO-NCRV zijn nog met de NPO in conclaaf wanneer we weer kunnen genieten van het programma.

Een volgend seizoen wordt het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Tot nu toe gingen 78 boeren op zoek naar de liefde. Dat leverde 55 baby’s op. Boer Tom, inmiddels ook te zien in Eigen Huis en Tuin, kreeg de meeste brieven ooit: hij kon kiezen uit 1808 potentiële liefdes van zijn leven. Boer Theo vestigde een ander record: drie vrouwen gingen uit zichzelf weg tijdens de logeerweek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Pfoe! Tóch nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw
Sluiten