Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 9 jun 2017 / 09:32 uur

Christina Curry ontslagen na berucht filmpje moeder

Christina Curry is op haar werk ontslagen, een dag nadat het veel besproken plasseksfilmpje van haar moeder Patricia Paay viral ging. Niet omdat zij ‘de dochter van’ was, maar omdat zij zich zo rot voelde dat zij zich had ziek gemeld. Volgens Curry was dat voor haar werkgever reden om haar de laan uit te sturen.

Verdriet

In haar eigen documentaire Christina Curry: In Real Life, reageert Curry voor het eerst op het veel besproken en beruchte filmpje. „Er was me veel om een reactie gevraagd, maar wat moet je zeggen? Het was gewoon fucked up. Ik nam de tijd, ook voor verdriet en vond dat niemand mijn moeder mocht beoordelen, behalve ikzelf.”

Laten we zeggen dat Curry in haar reactie bepaald niet blij is. Nu zegt ze: „Ik was kapot, maar ben ’s morgens wel naar mijn werk gefietst. Met tranen in mijn ogen. Ik dacht toen in de winkel wel: hoe kan ik in deze toestand nou dingen afrekenen? Ik trok het niet en ben een paar uur in het magazijn gaan werken. Voor de volgende dag heb ik gevraagd of ik alsjeblieft vrij mocht nemen. Daar werd heel moeilijk over gedaan. Ik heb me toen ziek gemeld en ben daarom telefonisch ontslagen. Ik had geen drie waarschuwingen, niks.” Inmiddels werkt Curry in een juicebar. „Een 9 to 5-baan. De rest heb ik achter me gelaten, ik ga gewoon weer door.”

Hier lees je meer over Christina Curry: In Real Life. De docu is zaterdag om 21.00 uur op VICELAND te zien (alleen Ziggo, kanaal 26).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Christina Curry ontslagen na berucht filmpje moeder
Sluiten