Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 25 mrt 2016 / 14:49 uur

Dit is de killerbody van Filemon Wesselink

Voor het programma Filemon Staat Strak gooide tv-presentator Filemon Wesselink het roer om. Hij wilde ‘net zo’n killerbody krijgen als zijn collega’s Arie Boomsma en Waldemar Torenstra en uiteindelijk prijken op de cover van het meest toonaangevende fitnessblad van Nederland’.

Foto’s die hij vrijdag op Twitter plaatste, bewijzen dat het hem gelukt is om in een blad te verschijnen. Echter is dat niet de cover, want daar wilde het betreffende magazine, Men’s Health, niet aan meewerken. Filemon heeft namelijk anabolen gebruikt om zijn gespierde body te bereiken. ,,Een cover is een beloning voor wilskracht, niet voor valsspelen. Een atleet die betrapt wordt op valsspelen krijgt een schorsing aan zijn sportbroek. Filemon werd met zijn bekentenis dan ook uitgesloten van de kans onze voorkant te sieren”, aldus hoofdredacteur Ronald Janus in het voorwoord.

In het programma onderging Filemon niet alleen zelf een transformatie, maar hij onderzocht ook de drijfveren van mensen om zo vaak in de sportschool te zijn. En ook wilde hij weten wat het doet als je anabole steroïden gebruikt om grotere spieren te krijgen.

Het programma was afgelopen weken op BNN te zien. De laatste van vier afleveringen was afgelopen donderdag. Via deze link kan je terugkijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is de killerbody van Filemon Wesselink
Sluiten