Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 15 feb 2016 / 14:26 uur

K3-tour nu goed voor 400.000 kaarten

De nieuwe K3-meiden zijn lekker op weg. Nadat onlangs bekend werd dat hun eerste album (10.000 Luchtballonnen) platina is, er drie nieuwe tv-programma’s op komst zijn plus een animatieserie, is maandag het 400.000e kaartje voor de huidige tournee door Nederland en België verkocht.

Samen met de oudjes

De jongste Studio 100-troeven Hanne, Marthe en Klaasje (de enige Nederlandse) spelen momenteel in grote concerthallen, samen met de oude drie: Karen, Kristel en Josje. Deze tour is het afscheid van laatstgenoemde drie, dat komend voorjaar werkelijkheid wordt.

Dat de kaarten voor de shows werkelijk weg vliegen, zorgt voor steeds weer bijgeboekte shows. Zo wordt begin maart de Amsterdamse Heineken Musical Hall acht (!) keer aangedaan. In Nederland is ‘K6’ de komende tijd ook in Eindhoven (Beursgebouw), Zwolle (IJsselhallen), Rotterdam (Ahoy, zes keer) en Groningen (Martini Plaza) te zien.

K3 onlangs in Antwerpen:

Reageer op artikel:
K3-tour nu goed voor 400.000 kaarten
Sluiten