Constance van Amstel
Constance van Amstel Entertainment 14 sep 2015 / 13:47 uur

Deze promo van Paul de Leeuw werd geweigerd door NPO

De NPO weigert om een door Paul de Leeuw gemaakt promofilmpje voor zijn nieuwe programma ‘Kunnen we het al zien’ uit te zenden. Dat heeft de presentator laten weten op twitter.

Filmpje

In het filmpje is De Leeuw te zien als een soort look-a-like van de Noord-Koreaanse leider Kim Jung Un en presenteert hij samen met een Aziatisch ogende vrouw een nieuwsbulletin. De reden dat de NPO de video niet wil uitzenden is dat het te lang zou zijn.

LEES OOK: 10 jaar Ik Vertrek: Waarom wij ervoor thuisblijven

„Maak je een bijzondere promo voor een nieuw programma @PubliekeOmroep vindt de promo afdeling hem te lang #bureaucratie Hiep hoi!", zo schreef De Leeuw op twitter. Een volger van de presentator vroeg hem daarop waarom hij na uitstapjes bij RTL 4 weer overgestapt is naar de Publieke Omroep als hij het daar kennelijk beter voor elkaar had. Daarop reageerde De Leeuw: „Ik heb 2 jaar bij de Vara getekend! Dus ik heb het heel erg naar m’n zin. Hou niet van kantoor getoet."

Delen

Paul de Leeuw heeft de video inmiddels zelf verspreid via twitter en Facebook. Dat lijkt hem vooralsnog geen windeieren te leggen want iedereen heeft het erover.

PROMO KUN JE HET AL ZIEN?

Gepostet von Paul Henri de Leeuw am Montag, 7. September 2015

Update 15.50 uur: Paul de Leeuw laat weten dat NPO het filmpje toch gaat uitzenden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze promo van Paul de Leeuw werd geweigerd door NPO
Sluiten