Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 14 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Minerva-boys onder elkaar

Surprise, surprise!

Zo eventjes stiekem weggepropt tussen het echte nieuws over de vluchtelingentsunami en Prinsjesdag heeft Justitie-minister Ard van der Steur de Tweede Kamer in een kattenbelletje laten weten dat Turkije weigert mee te werken aan het strafrechtelijk onderzoek tegen pedoverdachte en oud-Justitie-topman Joris Demmink.

Minerva-lid Van der Steur wil niets liever dan dat Minerva-lid Demmink zijn verdiende loon krijgt (desnoods vrijspraak). Maar ja, die stomme Turken zorgen dat hij vleugellam is, zo luidt de boodschap. Natuurlijk gaat Van der Steur zijn uiterste best doen de Turken alsnog tot medewerking te bewegen. Want onderste steen enzo.

En Sinterklaas bestaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.