Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 14 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Stoere motorrijder redt kitten, nu onafscheidelijk

Dat stoere motorrijders ook over het nodige gevoel beschikken, bewijst de motormuis Pat. Toen de man met wat andere motorrijders door Nevada reed, kwam hij bij een tankstation een katje tegen dat er niet best aan toe was.

Lees ook: Stoere motormuizen redden hondje van snelweg

,,Ik was bij een benzinestation toen ik dit kereltje opeens zag zitten. Hij was behoorlijk verbrand, dus ik stopte hem in mijn vest om hem te beschermen. Sindsdien geef ik hem regelmatig te eten, waardoor hij er nu veel beter uitziet en sterker is”, vertelde hij aan Lemmy, schrijver voor de website Revzilla, die de man met de kat tegenkwam.

Bijzondere band

Het was een bijzonder gezicht: een stoere motorrijder met een rood katje op zijn schouder. Het beestje leek zich zeer op zijn gemakt te voelen. ,,Dat beest is zo ontspannen”, bevestigt Pat. ,,Als we aan het rijden zijn, hangt hij relaxed in mijn vest. Ik heb nog nooit zo’n ontspannen kat meegemaakt.”

Inmiddels vormen Pat en zijn kat, die hij ‘Party Cat’ noemde, een onafscheidelijk duo. Pat heeft het dier bij hem in huis genomen en is van plan ‘Party Cat’ bij zijn volgende roadtrip gewoon weer mee te nemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.