Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 8 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Jumbo gaat de strijd aan met AH to go’s op stations

Koop jij liever je ontbijt of lunch onderweg dan dat je het thuis maakt? Of vind je het wachten op de trein fijner met een kopje zwart goud in je handen? Dan hebben we goed nieuws: er is binnenkort een nieuwe stationswinkel waar we terechtkunnen. De supermarktketen Jumbo gaat namelijk de strijd aan met de concurrentie op het station. Woensdag 15 november opent de eerste ‘Jumbo City’ haar deuren in Eindhoven.

Hallo Jumbo!

Het Jumbo City-concept lijkt enigszins op de AH to go van de Albert Heijn. Je kunt er bij de winkel terecht voor onder andere broodjes, sushi, sappen, fruit en koffie om direct op te eten of mee te nemen. Het bestaat uit elementen van Jumbo-supermarkten, Jumbo Foodmarkt en restaurantketen La Place.

Jumbo is naar eigen zeggen altijd op zoek naar meer locaties voor het City-concept. Of het ook meer winkels op stations gaat openen, wilde een woordvoerster van het bedrijf niet zeggen. „Daarvoor is nu het nog te vroeg.”

Op doordeweekse dagen is de winkel open tussen 06.30 en 23.00 uur. Op zaterdag en zondag zal de winkel een uurtje later opengaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.