Uitburgeren

Geweldig wat de politie van Amsterdam van plan is!
Het zal niet lang meer duren voor we op ons rijgedrag aangesproken worden door een agente met een hoofddoek. En misschien wel, in sha Allah, in niqab.
Laten we gewoon eerlijk toegeven dat de integratie van onze nieuwe burgers met islamitische achtergrond, volledig is mislukt en dat die inburgeringscursussen volslagen nutteloos zijn geweest.
Waarom keren we de zaak niet om en gaan wij, autochtonen, geen uitburgeringscursus volgen?
Een uitburgeringscursus waarin wij het Arabisch moeten leren. Geef ons een jaartje om ons klaar te stomen voor een toets. Een examen waaruit zal moeten blijken dat we niet alleen die taal machtig zijn maar waarin wij ook laten zien dat we geheel op de hoogte zijn met de bepalingen bij en krachtens de sharia gesteld.
Ook zullen we minstens één keer per week onze gang naar een moskee moeten maken. Handhaving van deze verplichting zal aantoonbaar zijn middels een persoonlijke stempelkaart die we op eerste vordering van onze nieuwe nationale politie moeten laten zien.
Natuurlijk moet er nog wel gelegenheid blijven bestaan, voor de enkeling die dat wil, om onze oorspronkelijke identiteit te behouden. De mogelijkheid om een gebedshuis voor christelijk gelovigen te bezoeken moet dus blijven bestaan. Tot op zekere hoogte althans. We mogen met een dergelijk bezoek natuurlijk niet onze nieuwe burgers kwetsen.
Ik stel dan ook voor “onze” christelijke tempels om te bouwen tot zogenaamde schuilkerken. Met de ingang verborgen achter poortjes in duistere steegjes. Om geen overlast te geven zullen de preken dan met meegebrachte koptelefoon aangehoord moeten worden. Het tot op heden gebruikelijke gezang zal om dezelfde reden afgeschaft moeten worden. Wie dat wil kan altijd nog onder de douche gaan zingen.
We moeten wel beseffen dat ook ons huidig boetesysteem eraan zal moeten geloven.
Na staandehouding door een oorspronkelijk geüniformeerde zal de overtreder natuurlijk als voorheen diep in de portemonnee moeten tasten. Wordt u echter staande gehouden door een agente met hoofddoek of niqab, dan zal sanctionering volgens de shariawetgeving plaatsvinden.
Dit zal ons straatbeeld aanmerkelijk verrijken.
Met ons niet al te gezagsgetrouwe volkje zal het niet ongewoon zijn dat er op meerdere openbare pleinen in Amsterdam overtreders met stokken afgeranseld worden of, bij zwaardere overtredingen, dat er zo nu en dan een hoofdje over de straatklinkers gaat rollen.
Ja burgers, we gaan mooie tijden tegemoet!