Verschrikkelijk afvallen!

Daantje29 30 nov 2016

Gezond eten, sporten, genoeg drinken en op letten op je kcal. Allemaal van die dingen die je nodig hebt om af te vallen, om heel eerlijk te wezen kan best verschrikkelijk zijn.
Hoe hou ik dit vol om dit allemaal te kunnen doen die knop in me hoofd wilt maar niet om.
Mensen denken vaak o kom op joh dat doe je toch gewoon even gaat je echt wel lukken.
Denk aan je gezondheid of denk aan je hart maar vaak vergeten ze dat het geestelijk zo vermoeiend is dit allemaal hoop druk erop hoop nadenken.
Het vreet gewoon een hoop energie weg al dat malen in je hoofd.
Wanneer houdt dat op?
Door stress en verdriet toch weer dat koekje eten of de chocolade maar dan niet 1 stukje nee gewoon meer en later er weer spijt van hebben dat je het hebt gedaan.

Dan ben je eindelijk bezig en als je er eenmaal mee bezig ben dan krijg je vaak ook van die vragen je bent toch aan het afvallen? Ben je al veel kwijt? Is dat niet te weinig zou toch meer moeten kunnen.

Er zijn maar weinig mensen die gewoon met je praten en vragen hoe je je nou echt voelt, wat er in je hoofd om gaat.
Zou fijn wezen als niet altijd iedereen maar een oordeel heeft over andere mensen maar kijk naar jezelf en vraag je eens af wat mensen kunnen mee maken.

Wees trots op jezelf of je nou dun, dik of aan het afvallen bent of juist wilt aankomen steun mensen geef mensen complimenten daar hebben ze meer aan. Laat de mensen in zijn waarde.