Minder, Minder, Minder

[email protected] 11 apr 2016

Antillianen scoren hoog in de criminaliteitscijfers en schooluitval. In 2013 diende de heer Bosman van de VVD daarom een initiatiefwetsvoorstel in om de toestroom van kansarme Antillianen in te dammen: er moeten MINDER, MINDER, MINDER kansarme Antillianen naar Nederland komen om zodoende de overlast van Antillianen te verminderen. Ik kan me echter niet herinneren dat de vooraf ingevulde aangiftes al klaar lagen en er demonstraties plaatsvonden.Waarom wel MINDER, MINDER, MINDER Antillianen maar geen MINDER, MINDER, MINDER Marokkanen is mij nog steeds niet duidelijk, aangezien ook Marokkanen relatief hoog scoren in de misdaadcijfers.

Een ander punt is de haat tegen joden. Hoe vaak hoor je tijdens demonstraties niet de leus: `Hamas, Hamas, alle joden aan het gas`? Degene die dat roepen willen blijkbaar MINDER, MINDER, MINDER joden in Nederland hebben. Maar ook hier geen vooraf ingevulde aangiftes en demonstraties. Wil men hiermee zeggen dat men liever een Marokkaan als (werk)collega, vriend of als buurman wil hebben dan een Antilliaan of en jood? Door wel op te komen voor de Marokkaan door hem de helpende hand uit te steken maar niet voor de Antilliaan en de jood, is naar mijn mening sprake van pure discriminatie en selectieve verontwaardiging.

Ik kan daardoor niet anders concluderen dan dat al die mensen die wel opkomen voor de Marokkaan maar niet voor onze Antilliaanse en joodse medemens, zichzelf schuldig maken aan discriminatie, haat en groepsbelediging: de drie dingen waar Wilders juist terecht voor staat. Blijkbaar haten deze, voor de Marokkaan opkomende, groepen van mensen de Antilliaan en de jood zo erg dat ze het niet erg vinden dat er MINDER, MINDER, MINDER Antillianen en joden overblijven in Nederland. Aan de ene kant het discriminatieverbod van artikel 1 van de Grondwet in de strijd te gooien maar zich zelf belachelijk maken door hetzelfde grondwetsartikel aan hun laars te lappen door niet op dezelfde manier op te komen voor onze Antilliaanse en joodse medeburgers. Mijn conclusie in deze is: mensen die het hardst discriminatie roepen, discrimineren blijkbaar zelf het hardst.

En hoe zit het met mensen en politici die willen dat er MINDER, MINDER, MINDER Syrische vluchtelingen naar Nederland moeten komen? Maken deze mensen zich ook schuldig aan discriminatie, haat en groepsbelediging? Ik vind dat de rechters in het Wildersproces het OM hierover aan de tand moeten voelen maar ik betwijfel of de rechters daar het lef voor zullen hebben.