Circus of Rape

Antonie Niessen 21 okt 2016

In Noorwegen heeft een islamitische vader van in de 40 zijn bloedeigen dochter verkracht omdat ze te verwesterd was. Laten we het erop houden dat we met een verwarde man te maken hebben en dat wij meer begrip moeten tonen voor zijn cultuur.

Tussen februari en september werden in Duitse opvangkampen ruim 700 christenen seksueel misbruikt en sommige slachtoffers waren niet ouder dan 12 jaar. Laten we het erop houden dat we hier te maken hebben met een groot aantal verwarde mannen en dat wij meer begrip moeten tonen voor hun cultuur.

In Zweden is het percentage verkrachtingen toegenomen met 1472%. Het eens zo mooie en vredige Zweden is sinds het “Kom maar binnen” en “Jullie zijn hier welkom” beleid omgetoverd in een land waar verkrachtingen aan de lopende band plaatsvinden. Van land met de minste zedendelicten binnen afzienbare tijd naar plek 2 op de wereld ranglijst. “Herinnert u zich deze nog…nog…nog”. Laten we het erop houden dat de daders verwarde mannen zijn en dat we begrip moeten tonen voor hun cultuur.

In Denemarken ontvoeren groepen moslims Deense meisjes om ze vervolgens te misbruiken tijdens een groepsverkrachting. Laten we het erop houden dat de daders verwarde mannen zijn en dat we begrip moeten tonen voor hun cultuur.

In Engeland zijn de afgelopen jaren in de stad Rotherham aan de lopende band zo’n 1400 niet-westerse meiden ontvoerd en verkracht door voornamelijk Pakistaanse moslims. Vaak werden ze eerst gedrogeerd om het tegenstribbelen tegen te gaan. Laten we het erop houden dat de daders verwarde mannen zijn en dat we begrip moeten tonen voor hun cultuur.

Binnenkort ook in een theater bij jullie in de buurt : The Circus of Rape.