Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 20 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Win kaartjes voor Ajax – Liverpool op 26 oktober

Voetbalfans (en dan specifiek Ajax-supporters) opgelet! Op 26 oktober speelt de Amsterdamse club om 21.00 uur in eigen stad tegen het Engelse Liverpool. De wedstrijd is volledig uitverkocht, maar wij mogen namens OPPO drie mensen blij maken met een kaartje voor de UEFA Champions League wedstrijd.

OPPO, o.a. bekend vanwege de camerasmartphones, is sinds kort trotse partner van de UEFA, waaronder de belangrijkste clubcompetitie: de UEFA Champions League. Van hen mogen we deze kaartjes dan ook weggeven. Tijdens de seizoenen 2022-23 en 2023-24 zal OPPO nauw samenwerken om inspirerende momenten op en naast het veld te belichten en fans te helpen deze momenten te ervaren, horen en delen.

Meedoen

Jij wilt vast en zeker aanwezig zijn bij de wedstrijd van Ajax tegen Liverpool. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 24 oktober, 12.00 uur. Daarna krijgt de winnaar (die dus twee mensen mag meenemen) persoonlijk bericht.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Win kaartjes voor Ajax – Liverpool op 26 oktober
Sluiten