Erik Jonk
Erik Jonk Winacties 13 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Winactie! Maak kans op iets bijzonders: pootafdruk van de wolf (en filmtickets)

Vaak geven we bij een Metro-winactie zaken als bioscoopkaartjes weg of tickets voor een leuk festival. Deze keer hebben we iets bijzonders in petto: een afdruk van een poot van een wolf…

Voor de belangstellenden: deze weggeefactie heeft te maken met de film WOLF, dat dan weer wel. En kaartjes voor de film zitten er natuurlijk bij. De indrukwekkende natuurdocumentaire, gefilmd op de Veluwe, draait vanaf donderdag in 110 Nederlandse bioscopen.

Wolf terug in Nederland in beeld

Het is niemand ontgaan: de wolf is terug in Nederland. Dat is op z’n minst bijzonder, aangezien het roofdier 150 jaar geleden uit Nederland verdween. De terugkeer wordt niet overal juichend ontvangen, omdat de wolf als hoofdgerecht regelmatig schaap op het menu heeft staan. Natuurfilmmaker en regisseur Cees van Kempen levert een andere kant van het dier: de juist prachtige beelden die geheel in het teken staan van de terugkeer van de wolf. Er komt deze keer geen schaap in beeld. Een opvallende naam verzorgt de voice-over van de film: Matthijs van Nieuwkerk. Hij had zo’n rol niet eerder. Hieronder zie je de trailer met Van Nieuwkerks stem.

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Win de voetafdruk van de wolf

Nu zul je misschien zeggen: wat moet ik met een wolvenpootafdruk? Het is simpelweg een leuk hebbeding om op te hangen of in je kast te zetten. Regisseur Van Kempen  vond de afdruk tijdens het filmen op de Veluwe. Hij maakte er een mal van en zorgde vervolgens voor een kleine collectie afdrukken in gelijmd zand. Win jij de afdruk van de poot, dan heb je dus met een exemplaar uit WOLF te maken.

We geven – in samenwerking met M&N Media Group drie ‘pootafdrukken’ weg. Behoor jij tot één van de drie winnaars, dan krijg je er twee tickets voor de film bij.

WOLF wolven winactie
WOLF wolven winactie

Meedoen aan de winactie

Wat je moet doen om kans te maken? Weinig! Alleen onderstaand formuliertje invullen. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn voor Metro’s Nieuwsbrief, maken extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 19 september, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

De winnaars zijn geworden: Miriam Oosthoek, Minny Mekes en Albert Alkema.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Pink Moon: als je vader zegt ‘ik stap uit het leven’, wat doe je dan als kind?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.