Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 8 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Winactie: weekendje weg in het nieuwe EuroParcs-vakantiepark in Kampen

Even lekker tot rust komen in de natuur, dat wil iedereen wel. Jij vast ook, en dus hebben wij een leuke winactie voor je. We mogen van EuroParcs namelijk een verblijf van drie dagen en twee nachten weggeven. Je gaat dan ‘proefslapen’ op de nieuwe locatie De IJssel Eilanden in Kampen. We mogen maar liefst twee winnaars uitkiezen, die elk met een gezelschap van in totaal vier mensen op het park mogen verblijven.

EuroParcs opent binnenkort het nieuwe vakantiepark in Kampen. Maar jij hebt mogelijk de primeur: op 10 april gaat het park namelijk alvast open voor een ‘proefslaap-weekend’. Je verblijft dan gratis in het park De IJssel Eilanden én er wordt een leuk programma aangeboden om het park en de omgeving te leren kennen.

Foto: EuroParcs

Winactie: een natuurrijk weekendje weg

EuroParcs De IJssel Eilanden doet zijn naam eer aan. Het vakantiepark ligt pal aan het Reevemeer, het noordelijke deel van het Drontermeer en vlak bij de IJsseldelta, daar waar de IJssel uitmondt in het Ketelmeer. Vanaf de haven bij het park vaar je zo het uitgestrekte water op. Vlakbij ligt een knooppunt van vaarwegen: de IJssel, Randmeren, het Ketelmeer en het IJsselmeer. De perfecte plek dus om op avontuur te gaan en om van de prachtige natuur te genieten.

Het proefslaap-weekend vindt plaats van 8 tot en met 10 april. Dat betekent dat je een weekend kosteloos kunt overnachten én kunt deelnemen aan verschillende feestelijkste activiteiten. Zorg dus dat je dit weekend nog vrij hebt in je agenda.

Wil jij hier graag bij zijn en één van de allereerste gasten van EuroParcs De IJssel Eilanden worden? Schrijf je dan in via www.proefslapen.nl/metro. Doe dit voor maandag 21 maart om 12.00 uur en maak kans op een gratis weekendje weg in De IJssel Eilanden in Kampen, waar jij als één van de eersten kennis kunt maken met het nieuwe vakantiepark! Als je ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief, maak je extra kans. EuroParcs kiest de winnaars via een loting, zij krijgen persoonlijk bericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.