Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 28 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Winactie: kaartjes voor de film Madres Paralelas

Yes, de bioscopen mogen weer langer open! Dat betekent: lekker veel films kijken. En als je een filmliefhebber bent, hebben wij een leuke winactie voor je. Metro mag namelijk 5 x 2 kaartjes weggeven voor de film Madres Paralelas, met onder meer Penélope Cruz. Zij is voor haar rol in deze film die vanaf 10 maart in de bios draait, zelfs genomineerd voor een Oscar. Die wil je zien, dus.

Madres Paralelas is een film van de Spaanse meester Pedro Almodóvar, over moeders en het moederschap. Twee vrouwen, een van middelbare leeftijd en een jongere vrouw, bevallen tegelijk, in hetzelfde ziekenhuis. Ze zijn allebei alleenstaand én ongepland zwanger. Janis (Penélope Cruz) is blij, maar Ana (Milena Smit) vind het allemaal maar eng. Hun gezamenlijke ervaringen scheppen een diepe band.

Win kaartjes voor Madres Paralelas

Naast de Oscarnominatie voor Penélope Cruz (Beste Actrice) ontving Madres Paralelas ook een nominatie voor Beste Originele Muziek. Voor de twee hoofdpersonages in de film veroorzaakt hun innige band een verrassende wending in hun latere leven. Terwijl Janis het verleden van haar familie een gezicht probeert te geven, vecht Ana juist om los te komen van haar familie.

Hieronder zie je de trailer:

Meedoen

Jij wilt vast en zeker ook naar Mades Paralelas in de bios. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 7 maart, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.