Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Winacties 13 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Lekker griezelen? Win kaartjes voor Halloween Fright Nights in Walibi

Het is nog maar net oktober, maar iedereen die een beetje van de herfst (en horrorfilms) houdt, weet wat dat betekent: Halloween. En bij Halloween horen de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. ‘s Nachts naar een pretpark gaan is an sich al leuk, laat staan dat er ook nog eens allerlei griezelige types rondlopen. En goed nieuws: Metro mag 5 x 2 kaartjes weggeven.

Na een jaartje over te hebben geslagen, staat Walibi (in samenwerking met Fanta) te springen om je de stuipen op het lijf te jagen.

Win kaartjes voor Halloween Fright Nights

Fanta voegt dit jaar weer een extra schrikwekkende dimensie toe aan Halloween. Daarom openen ze een mini supermarkt op wielen die je tijdens de Fright Nights in Walibi kunt bezoeken. Met een boodschappenlijstje worden bezoekers door de supermarkt geleid om boodschappen te doen. Maar met Halloween ben je er nooit zeker van of het daarbij blijft. Na afloop krijg je een video van je bezoekje aan de scary supermarkt, want alles wordt vastgelegd. Zelfs als je dus zó bang bent dat je je ogen de hele tijd bedekt, heb je een leuke herinnering aan je griezeltour.

Metro mag dus 5 x 2 kaarten voor Halloween Fright Nights weggeven om dit jaar Halloween te vieren in Walibi en een bezoek te brengen aan de scary supermarkt in de week van maandag 25 t/m zondag 31 oktober.

Walibi Fright Nights, winnen, winactie

Meedoen

We snappen dat je nu al uitkijkt naar een avondje griezelen bij Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Daarom doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 18 oktober, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht. Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekker griezelen? Win kaartjes voor Halloween Fright Nights in Walibi
Sluiten