Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Winacties 22 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Winactie: weekend of midweek weg naar Landal Esonstad (t.w.v. 350 euro)

Ben jij een groot Berend Botje-fan of heb je gewoon zin in een lekker weekend of midweek weg? Dan hebben wij de ideale winactie voor je! Wij mogen namelijk een verblijf weggeven in een vakantiebungalow op Landal Esonstad. Helemaal leuk voor gezinnen met kinderen, want in die stad is Berend Botje: het mysterie van het ei opgenomen.

Je kunt veel vrienden of familie meenemen, want als je wint mag je dus een weekend of een midweek doorbrengen in een accommodatie voor maar liefst zes personen in Landal Esonstad aan het Lauwersmeer in Friesland. Een super mooie locatie om zonnige, maar ook zeker eventuele regenachtige, dagen door te brengen.

Winactie: weekend of midweek weg naar Landal Esonstad

In Esonstad is de film Berend Botje: het mysterie van het ei opgenomen. Als je hier verblijft, waan je je helemaal in de wereld van de schippersfamilie.

Het is de eerste bioscoopfilm over Berend Botje; een stoer meisje met een levendige fantasie. Ze is de jongste telg uit de schippersfamilie Botje, die verder bestaat uit vader Botje en opa Botje. De avonturen van de Botjes zijn zo bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een bijzonder ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken, want voor Berend is niets onmogelijk.

Berend Botje: het mysterie van het ei is vanaf 29 september te zien in de Nederlandse bioscopen.

Er zitten wel een paar voorwaarden aan de winactie: als prijswinnaar kun je een keuze maken uit alle aankomstdata tot 12 december 2022 m.u.v. schoolvakanties- en feestdagenperioden. Reserveren kan vanaf 6 weken voor aankomst d.m.v. een reserveringsformulier.

winactie, landal esonstad, berend botje
De Berend Botje-film is opgenomen in Landal Esonstad. Foto: Berend Botje

Meedoen

We snappen dat je nu al uitkijkt naar een mini-vakantie in Friesland. Daarom doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 27 september, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht. Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.