Metro
Metro Winacties 5 dec 2019 / 09:00 uur

Win! Jimmy Choo Urban Hero eau de parfum van 100 ml

Wil je als man met een lekker geurtje de feestdagen in? Of wil je je man of vriend juist verrassen met een heerlijke parfum?

Jimmy Choo en Metro geven 5 flesjes met de nieuwste geur van Jimmy Choo weg. Speciaal voor de feestdagen natuurlijk! Je kunt tot en met woensdag 11 december meedoen en maakt zo kans op deze uiterst gebalanceerde mannengeur.

Voor wie het echt heeft gemist: de Urban Hero van Jimmy Choo is niet te zoet en niet te intens. Limoenkaviaar zorgt voor frisheid, zwarte peper voor de nodige pit. Rozenhout zorgt voor sensualiteit en dat is nog niet eens alles.

Streetartist L’Atlas

Het gezicht achter Jimmy Choo Urban Hero eau de parfum is de Franse streetartist L’Atlas, die bekendstaat om zijn grafische werk. „Je kunt een parallel maken tussen deze parfum en mijn schilderijen”, zei L’Atlas al eerder in Metro. „De frisheid van de limoenkaviaar is gekoppeld aan de witte kleur in mijn werk. Het intense hout en de zwarte peper komen overeen met de zwarte kleur die je in mijn werk vindt.”

Hebben?! Of simpelweg nieuwsgierig geworden? Vul dan hieronder je gegevens in. De winnaars krijgen donderdag 12 december bericht.

Wij feliciteren de volgende winnaars: Theo Polman, Rob Gilsing, Kelly Leenders, Joyce Meeuwen en Tamara Roosen.

In samenwerking met Jimmy Choo

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Win! Jimmy Choo Urban Hero eau de parfum van 100 ml
Sluiten