Metro
Metro Winacties 13 dec 2018 / 08:40 uur

Win nu al een Wonderboom van de GiveAway Show

Meld je nu al aan voor de Metro GiveAway Show en nodig je vrienden via Facebook uit om ook te gaan kijken! Je maakt dan kans op een Ultimate Ears Wonderboom. Deze compacte speaker beschikt over een waterdicht ontwerp en verdeelt het geluid over 360 graden. Heerlijk om samen met vrienden muziek te luisteren.

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement op vrijdag 14 december om 19:30 uur weg te geven, kun jij deze speaker nu al winnen door je vandaag aan te melden voor het Facebook LIVE evenement en vrienden hiervoor uit te nodigen:

Aanmelden voor het evenement

Onder alle deelnemers die via Facebook vrienden uitnodigen verloten wij de Ultimate Ears Wonderboom op vrijdag 14 december, voor de show.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win nu al een Wonderboom van de GiveAway Show
Sluiten