Metro
Metro Winacties 11 dec 2018 / 09:12 uur

Win nu al een 999 Games pakket van de Give Away Show

Meld je nu al aan voor de Metro GiveAway Show en nodig je vrienden via Facebook uit om ook te gaan kijken! Je maakt dan kans op een spellenpakket met maar liefst 7 spellen van 999 Games! Een perfect cadeau voor de feestdagen.

Omdat wij teveel prijzen hebben om allemaal in het evenement op vrijdag 14 december om 19:30 uur weg te geven, kun jij nu al dit spellenpakket winnen door je vandaag aan te melden voor het Facebook LIVE evenement en vrienden hiervoor uit te nodigen:

Aanmelden voor het evenement

Onder alle deelnemers die via Facebook vrienden uitnodigen verloten wij het spellenpakket op woensdag 12 december.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win nu al een 999 Games pakket van de Give Away Show
Sluiten