Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 11 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Meghan Markle showt babybuik

Niemand minder dan Meghan Markle bracht een verrassingsbezoekje aan de British Fashion Awards. Ze was daar om ontwerpster Clare Waight Keller de British Womenswear Designer of the Year Award te geven. De ogen van het publiek vielen vooral op haar buik.

Markle is namelijk al een aantal maanden zwanger ((hoeveel exact is niet bekend) en dat was te zien. Gedurende de avond hield ze haar handen op en onder haar buik en straalde ze.

Bijzonder moment

Waight Keller is degene die verantwoordelijk is voor het design van Markles trouwjurk. Ze wist echter niet dat Markle degene zou zijn die de award uit zou reiken en dat verrassingsmomentje is op de foto vastgelegd. „Zo’n bijzonder moment vol emotie en liefde voor deze vrouw die mijn leven heeft veranderd", schrijft ze op Instagram. Tijdens haar bedankspeech voegde ze daar nog aan toe dat Markle geweldig is. „Ik kan je niet genoeg bedanken want dit is zo’n mooi moment."

Het kind van prins Harry en Markle wordt in de lente verwacht, heeft het Britse koningshuis eerder dit jaar laten weten. In mei trouwden de twee en kregen ze de titels hertog en hertogin van Sussex.

Diva

Over Markle is de laatste tijd nog wel het een en ander te doen geweest. Ze wordt een diva genoemd en haar hoge eisen zouden ervoor zorgen dat steeds meer medewerkers opstappen. Ook zou ze prinses Kate, de vrouw van William, aan het huilen hebben gemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.