Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Video 2 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Virals: Rooney scoort schitterende hattrick

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van donderdag.

Wayne Rooney luistert debuut Allardyce op met fenomenale hattrick

Wayne Rooney heeft zich meteen in de kijkers gespeeld bij het debuut van zijn nieuwe coach Sam Allardyce. De Engelsman maakte drie goals in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen West Ham United. Vooral zijn derde goal is mooi: hij lobt de bal vanaf zijn eigen helft over iedereen heen en in het doel van tegenstander West Ham.

Sam Allardyce is de vervanger van de ontslagen Ronald Koeman. De Nederlander werd eerder aangesteld als hoofdtrainer van de club uit Liverpool, maar werd door slechte prestaties al na een paar maanden de laan uitgestuurd.

Politie showt nieuwe wagens

De politie heeft zijn nieuwe auto’s getoond. Eerder maakten de dienders gebruik van Volkswagen-voertuigen, zoals de Transporter en de Touran. Nu gaat het korps gebruikmaken van wagens van het merk Mercedes-Benz.

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Marvel Studios toont eerste trailer Avengers: Infinity War

Marvel Studios heeft de eerste trailer voor de film Avengers: Infinity War getoond. De Avengers-film is vanaf 4 mei 2018 te zien in bioscopen.

Avengers: Infinity War is de derde Avengers-film. Ditmaal komen de helden bij elkaar om de slechterik Thanos te verslaan. Ditmaal zijn het echter niet alleen de Avengers uit eerdere films die vechten tegen het kwaad. Ook de helden uit de Guardians of the Galaxy-films zijn van de partij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.