Emma Toussain
Emma Toussain Televisie 12 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Winter Vol Liefde-Guido heeft verkering, maar niet met Marja

In de laatste aflevering van Winter Vol Liefde is te zien hoe Guido kiest voor Marja en daarbij Esmeralda naar huis stuurt. Marja blij, Esmeralda een gebroken hart. Hij lijkt helemaal tevreden te zijn met zijn keuze, maar die positieve gevoelens bleven niet lang. In talkshow Renze vertelt hij meer over zijn ontdekkingsperiode met Marja.

En die duurde niet lang.

Winter Vol Liefde-Guido heeft verkering, maar niet met Marja

Hij vertelt dat de periode vlak na de opnames niet zo ging als hij had gehoopt: „Je leert dan pas iemand op een normale manier kennen. Het klinkt een beetje cliché en ik hoor het altijd van iedereen, maar ik had niet het gevoel dat ik haar miste zoals ik haar had moeten missen. Op een gegeven moment moet je dan gewoon eerlijk zijn.”

Maar het blijkt nu dat hij wél weer helemaal in love is en zelfs verkering heeft. Met wie? Een dame die zich óók had aangemeld, maar door logistieke problemen niet langs kon komen tijdens de opnames. Ze stuurde hem een bericht en dat was het begin van dit liefdesverhaal. Maar eh – hoe zet je de stap dan om naar Zweden af te reizen voor een man die je nog nooit hebt ontmoet? „Dat ging eigenlijk heel hard. Na drie dagen met elkaar praten, had ze al een ticket geboekt. Toen is ze naar me toe gekomen. Twee keer is ze bij me geweest en ik ben redelijk veel bij haar geweest deze periode.”

Verhuizen naar Zweden

En hoe nu verder? „We gaan even rustig bekijken hoe we dat allemaal gaan doen”, antwoordt Guido op de vraag of zijn nieuwe vlam nu naar Zweden verhuist. Ze eet in elk geval géén vlees – dus daar moet hij wel eventjes aan wennen. Ook vraagt Guido om een applausje, omdat hij het toch wel knap vindt van zichzelf dat hij nu verkering heeft.

Bizarre burenruzie in Mr Frank Visser Doet Uitspraak: ‘Buurman bood mij seks aan’

Maarten verstoort uitzending en deelnemer Joes Brauers gooit hoge ogen bij De Slimste Mens

Heleen van Royen groot fan van luchtdrukvibrator, blijkt bij Op1, maar een psycholoog is kritisch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties