Pim Pauwels
Pim Pauwels Televisie 8 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Gordon wil, Gerard Joling wil: RTL en Talpa reageren op mogelijke terugkeer Geer & Goor op tv

Een terugkeer van Geer & Goor op televisie zit er voorlopig niet in. RTL heeft geen plannen voor een eventueel nieuw seizoen en ook Talpa laat weten dat ‘dit niet aan de orde is’.

„Er lopen geen gesprekken en er zijn geen plannen”, laat een woordvoerder van RTL weten aan persbureau ANP. Ook een woordvoerder van Talpa zegt dat er geen plannen zijn voor een terugkeer van Gordon en Gerard Joling samen op televisie.

Gordon en Joling vormden jarenlang een televisieduo en maakten meerdere series. Zo waren ze samen te zien in programma’s voor het Nationaal Ouderenfonds om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. Door een ruzie en doordat Gordon een contract tekende bij Talpa en Joling bij RTL, kwam er een einde aan hun samenwerking.

Toch wordt er de laatste tijd regelmatig gehint op een terugkeer van Gordon en Gerard Joling op de buis, ook al kunnen de twee elkaar al tijden niet luchten of zien. Zo vertelde Gordon gisteravond tegen Beau van Erven Dorens dat hij best nog één seizoen willen maken van Geer & Goor.

Geer & Goor ook bij jong publiek populair: ‘Gordon, u heeft écht mijn jeugd gemaakt’

De zanger en presentator sluit een nieuwe samenwerking met Gerard Joling niet uit, zei hij in de Casa di Beau Winterspecial. „Ik sta ervoor open”, zei Gordon, op één voorwaarde: „Dan wil ik nog één keer en daarna nooit meer en dan moet het ook écht afgelopen zijn.” De zanger weet niet of de humor van het duo nog kan. „Want dat is in deze tijd heel heftig.”

Toch valt de humor van de twee nog altijd in de smaak, ook bij een jong publiek, ziet Gordon. „Er kwam van de week een jongetje, van 18 of 19 jaar, naar me toe. Die zei: ‘Ach Gordon, u heeft écht mijn jeugd gemaakt’. Dat vind ik zo schattig, dat zo’n jonge jongen van de nieuwe generatie al die banden van ons terugkijkt.”

Joling sloot onlangs een nieuwe samenwerking óók al niet uit. „Gordon en ik hebben altijd prachtige programma’s mogen maken en misschien gaan wij dit in de toekomst wederom doen. Om goed de kerst in te gaan met een mooie kerstgedachte, wil ik dit graag melden”, schreef de zanger vorige maand op Instagram. Zou het er dan toch ooit van komen?

Emotionele Gordon vertelt in Casa di Beau over zelfmoordpogingen én terugkeer Geer & Goor

Gerard Joling reageert in Vandaag Inside op terugkeer Geer en Goor: ‘Zeg nooit nooit’

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties