Erik Jonk
Erik Jonk Televisie 24 mei 2023
Leestijd: 4 minuten

En daar was in Massa is Kassa opeens een nieuwe Nicolleke, Wendy: ‘Te veel toeval’

Een nieuw seizoen Massa is Kassa over vakantieparken-miljonair Peter Gillis was gisteravond dáár. Al vinden velen dat ‘die man eens van de buis moet verdwijnen’, zijn minstens net zo veel mensen nieuwsgierig over een nieuw seizoen. Er was tenslotte nogal wat gebeurd: boetes / gedoe met de Belastingdienst en – vooral – de verkering van Peter Gillis en Nicol Kremers was uit.

We kunnen een heel verhaal ophangen over het verleden (alle Metro-stukken over Gillis, dwangsommen, opgepakt, niet opgepakt en al dan niet wapperende handjes lees je hier), maar hoe zou dat nu in Massa is Kassa worden behandeld? Nou, dat gebeurde met een klapper. Het grote nieuws van aflevering één van Massa is Kassa is dat Peter Gillis een nieuwe liefde heeft, Wendy van Hout.

‘Wat een timing in Massa is Kassa’

Voice-over van Massa is Kassa Frank Lammers was gisteravond in bloedvorm. „Dwangsommetje hier een paar ton boete daar”, Lammers spaarde de vakantieparkenman nergens. „Dure grap, dat was z’n vriendin ook. Maar die is pleite.” Nicol Kremers heeft zich inmiddels toegelegd op schaarsgekleed-platform OnlyFans en haar geschiedenis met Peter Gillis kwam gedurende de uitzending van Massa is Kassa regelmatig langs. Vooral in verhuisdozen dan (een hele garage vol), want Kremers heeft volgens Gillis nog niets opgehaald. Bereiken kan hij zijn oude liefde niet, want ze heeft een ander telefoonnummer.

Maar pats, boem, daar was gisteravond opeens de nieuwe vriendin. Veel te toevallig allemaal, vinden veel kijkers van Massa is Kassa. „Wat een timing hè mensen? Eerste aflevering, nieuw seizoen”, twittert iemand. „Een uur daarvoor het nieuws dat hij een nieuwe vriendin heeft. Bedenk dat deze aflevering al een hele tijd geleden is opgenomen en men het stil heeft weten te houden. Hoe kan dat?” In Massa is Kassa was gisteravond een heuse cliffhanger te zien. De nieuwe vlam Wendy betrad Peter Gillis’ villa om aan de familie te worden voorgesteld, maar haar gezicht kwam nog niet in beeld. Waarom is niet precies duidelijk, want vanmorgen stond Wendy met een interviewtje in De Telegraaf en gisteravond bracht Shownieuws haar al en dus wél in beeld.

Meteen chemie Peter Gillis en nieuwe vriendin

Ook in de mail van Metro kwam gisteravond laat een persbericht binnen, vanuit kamp Gillis zelf. „Via bijgevoegd persbericht willen we jou laten weten dat Peter Gillis een nieuwe vriendin heeft, Wendy van Hout. Na het verwerken van zijn vorige relatie staat Peter weer open voor de liefde. „Er was meteen een bijzondere chemie, alsof we elkaar al jaren goed kennen”, aldus Peter Gillis.

Volgens het bericht ontmoetten de twee elkaar op het terras van vakantiepark Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel, tijdens het openingsweekend. „Wendy was op zoek naar een jaarplaats om gezellige uitstapjes met haar kinderen te maken. Toevallig raakten ze hier aan de praat, waarna ze samen een kopje koffie hebben gedronken. Er was meteen een positieve klik. Wendy en Peter hebben dezelfde humor en veel gemeenschappelijke interesses, zoals het ondernemerschap, handel, campings en reizen met de camper.”

Massa is Kassa Peter Gillis famillie Gillis
Nicol Kremers is op de nieuwe foto van de familie Gillis niet meer te zien. Foto: Talpa

Wie is Wendy van Hout

‘We’ mogen Wendy van Hout vervolgens ook wat beter leren kennen. „Zij is geboren en getogen in Eindhoven. Ze komt uit een gezin met twee hardwerkende ouders en een oudere en jongere broer. Zij heeft vijf kinderen uit drie relaties. Met al haar kinderen en de vaders heeft ze een goede band. De oudste twee (19 en 17 jaar) wonen en studeren in Frankrijk en komen haar regelmatig opzoeken in Nederland. Haar drie jongste zoons (11, 9 en 4 jaar) ziet Wendy frequent, hiermee heeft ze vrije omgangsregeling.”

„Van jongs af aan heeft Wendy op kermissen gewerkt en meegereisd met de kermisfamilie. In 2010 begon ze met een handel in tassen en accessoires, wat uitgroeide tot Finishing Touch en twee kledingwinkels voor dames en kinderen. Na het faillissement in 2017 door te snelle groei, is zij in 2019 begonnen met een opleiding tatoeëren en een tattooshop. Vanwege de lockdown is zij hiermee gestopt.”

Er volgden veel reacties op het Massa is Kassa-nieuws. Een kleine selectie:

https://twitter.com/ferdinandkoop/status/1661083773390209031

https://twitter.com/Liedje87/status/1661077667796402176

https://twitter.com/ErinyesDiscord1/status/1661148206238142467

https://twitter.com/rallyjef3/status/1661076887530029062

https://twitter.com/hetiswa/status/1661096396475252742

Massa is Kassa kun je terugzien via Kijk.nl.

‘Eus’ vond Rutte in Vandaag Inside als PEC Zwolle – FC Den Bosch: 13-0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.