Pim Pauwels
Pim Pauwels Televisie 4 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Het gaat echt gebeuren’: populaire Roxane Knetemann trots op plek aan Vandaag Inside-tafel

„Oké, het gaat dan toch echt gebeuren”, zegt Roxane Knetemann, graag geziene bardame in Vandaag Inside. De goedlachse oud-wielrenster krijgt na veel, heel veel ‘bardiensten’ in het praatprogramma voor het eerst een plekje aan tafel. En dat vinden de meeste kijkers niet meer dan verdiend, want in het programma speelt ze een steeds grotere rol.

Roxane Knetemann neemt geen blad voor de mond en dat wordt gewaardeerd door de kijkers van het praatprogramma. De graag geziene bargast bewijst elke keer als ze in de studio zit goed mee te kunnen met de soms ordinaire humor van de heren aan tafel.

De wielercommentator is vanavond al aan de praattafel te zien, waar ze aanschuift bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. En daar is ze „best trots” op, zo zegt ze zelf op Twitter.

Veel felicitaties om ‘upgrade’ in Vandaag Inside

De felicitaties en succeswensen vliegen de populaire wielercommentator op Twitter om de oren voor de ‘upgrade’. „Daar hoor je toch gewoon, leuk mens! Laat je niet ondersneeuwen door die snor!”, geeft een volger haar goedbedoeld advies. Amerikakenner Raymond Mens is ook van de partij en zit wel aan de bar. „Succes! Ik hou die barkruk wel bezet”, zegt hij tegen haar.

Ook Johan Derksen en René van der Gijp kunnen de aanwezigheid van Roxane in de studio erg waarderen. Afgelopen zomer had Van der Gijp nog lovende woorden over voor de wielercommentator.

Lovende woorden René van der Gijp voor Roxane Knetemann

Zo zei hij dat hij ervan overtuigd was dat Roxane binnen enkele jaren „de allerbeste analist op het gebied van wielrennen is”. Waarom? „Ze komt goed uit haar woorden, heeft een leuk voorkomen, kan tegen een stootje en heeft ongelooflijk veel verstand van wielrennen.”

Een week daarvoor kwamen René van der Gijp en Roxane in een uitzending niet meer bij om een grap van Johan Derksen over dickpics. Dat is op YouTube een van de meest bekeken fragmenten van het afgelopen seizoen.

Dat belooft wat voor de aankomende uitzending van vanavond. Die is vanaf 21.35 uur te zien op SBS6.

Johan Derksen onbedoeld hilarisch in Vandaag Inside… en het kwam niet meer goed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘Het gaat echt gebeuren’: populaire Roxane Knetemann trots op plek aan Vandaag Inside-tafel
Sluiten