Julia Osendarp
Julia Osendarp Televisie 8 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Michel Perridon vindt ‘boobies’-opmerkingen richting Jinek niet ongepast

Topondernemer Michel Perridon haalde afgelopen woensdag bij Jinek het fameuze ‘boobies’-fragment aan, wat bij kijkers niet helemaal goed in de smaak viel. Perridon verdedigt nu zijn opmerkingen, die als vrouwonvriendelijk werden bestempeld. Volgens hem had Eva Jinek geen problemen met zijn uitspraken.

In de uitzending van Jinek van woensdag werden plastische chirurgie en omstreden bilvergrotingen besproken. Eerder maakte Ewout Genemans nog een reportage over de louche branche voor cosmetische ingrepen in Turkije.

Michel Perridon haalt ‘boobies’-fragment aan bij Jinek

Perridon mengde zich halverwege in de discussie met nogal wat ongenuanceerde uitspraken. „Een lekkere kont is lekker natuurlijk, maar dit is wel heel erg overdrevenMaar een beetje je lichaam, tietjes wat groter, dat is toch op zich voor een man niet zo vervelend? Ik vind het wel fijn om een mooie vrouw te zien.” Als Splinter Chabot, die ook tafelgast is, aankaart dat vrouwen ook mooi kunnen zijn met kleine borsten is Perridons antwoord duidelijk: „Nee.”

Daarna haalde hij het ‘boobies’-fragment aan van Eva Jinek bij het NOS Journaal. „Ik ken een vrouw die ooit gezegd heeft op televisie: ‘Ik heb een extra knoopje opengedaan.’ Weet je nog wie dat was?”, sprak de ondernemer tegen Jinek. Daarna werd zij duidelijk ietwat ongemakkelijk. Ook noemde Perridon dat hij nog elke dag aan dat fragment denkt.

Verbaasde reacties kijkers

Kijkers verbaasden zich over de uitspraken van Perridon, die volgens hen voor ongemakkelijke televisie zorgden. Ook in Shownieuws kwamen zijn woorden gisteravond ter sprake. Daar vonden voornamelijk de vrouwelijke presentatrices zijn opmerkingen ietwat onsmakelijk.

Perridon reageerde tegenover Shownieuws op alle commotie. Hij vindt dat zijn uitspraken best door de beugel konden en noemt dat een lolletje op zijn tijd moet kunnen. Hij liet in zijn reactie weten dat Jinek genoot van zijn woorden. „Ze vond het heerlijk”, zegt hij tegen Shownieuws. „We hebben elkaar zelfs nog drie zoenen gegeven na afloop.”

Het ‘boobies’-fragment van tien jaar geleden bij het NOS Journaal: 

De aflevering van Jinek van woensdagavond vind je hier.

Johan Derksen en René van der Gijp geloven Johnny de Mol niet: ‘Is natuurlijk gebeurd’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Michel Perridon vindt ‘boobies’-opmerkingen richting Jinek niet ongepast
Sluiten