Redactie Metro
Redactie Metro Televisie 9 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Madonna klimt op tafel en laat billen zien, talkshowhost smeekt: ‘Madonna stop hiermee!’

Talkshowhost Jimmy Fallon was in alle staten toen Madonna bij hem langskwam. De Queen of Pop besloot namelijk om in haar korte rokje bovenop de tafel te gaan liggen om haar billen aan de kijkers te laten zien. Fallon wist niet wat hem overkwam en trok snel zijn jasje uit om haar nog enigszins te bedekken, zo meldt E! Online.

Madonna was te gast bij Fallon om het te hebben over haar nieuwe muziekfilm. De zangeres vertelde hoe de inmiddels overleden schrijver James Baldwin haar heeft geïnspireerd met de quote dat kunstenaars er zijn om de rust te verstoren. Fallon viel haar bij door te zeggen dat zij zichzelf als geen ander altijd in goede problemen brengt.

Fallon wist niet wat hem overkwam

De 63-jarige zangeres leek dat als een uitdaging te zien. Ze stond op veegde de tafel leeg en klom er in haar korte rokje bovenop. „Nee, nee, waarom zou je dat doen…”, riep Fallon, die niet wist wat hem overkwam. „Madonna, stop hiermee! Oh mijn hemel. Ik weet niet wat ik nu moet doen…” De talkshowhost besloot zijn jasje uit te trekken om de zangeres zo nog een beetje te bedekken.

Toen Madonna eindelijk van de tafel af klom, zei ze: „Niemand kan iets zien hoor.” En alsof dat nog niet erg genoeg was, trok ze haar rokje omhoog terwijl ze terug naar haar stoel liep. Iedereen kon haar ondergoed zien en Fallon verborg snel zijn gezicht. „Het leven draait niet alleen maar om het interviewen van kindjes”, stelde de zangeres. „Wil je niet met een volwassene praten? Laten we een volwassen gesprek voeren.”

Madonna bleef problemen veroorzaken

Wie denkt dat de kous daarmee af was, heeft pech. De rest van de show bleef Madonna namelijk dingen uithalen. Ze liet het publiek liedjes zingen, sloeg met haar handschoenen op tafel en zat aan de vragenkaartjes van Fallon. „Je bent ongelofelijk. Waarom ben je zo’n probleemveroorzaker? Stop ermee! Wees braaf! Gedraag je alsjeblieft!”

Verbod afsteken vuurwerk met oud en nieuw in Amsterdam: deze vuurwerkshows bieden uitkomst

Winnaar The Voice Senior verovert harten publiek met speciale actie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.