Metro en ANP
Metro en ANP Televisie 24 okt 2020 / 21:15 uur

Wie is de mol? Nou, dat is…

Jeroen Kijk in de Vegte was de mol tijdens de speciale extra reeks van Wie is de mol? Nikkie de Jager ontmaskerde hem en versloeg daarmee Tygo Gernandt. De Jager gaat met het prijzengeld naar huis. Dat werd vanavond duidelijk tijdens de finale op NPO 1, die vanwege de coronacrisis al eerder en zonder publiek was opgenomen.

Van het populaire AVROTROS-programma werd vanwege het 20-jarig jubileum een extra reeks gemaakt. Hierin kregen oud-deelnemers de kans opnieuw op zoek te gaan naar de saboteur of om voor het eerst te mollen. Ook oud-gedienden Ellie Lust, Ron Boszhard, Horace Cohen en Peggy Vrijens reisden naar Toscane af voor het jubileumseizoen.

Voor kijkers betekende de extra reeks dat ze dit jaar voor het eerst twee keer op mollenjacht konden gaan. Zo mocht Rob Dekay zich begin dit jaar de twintigste mol noemen.

Ondanks de coronacrisis is er volgend jaar weer een regulier seizoen van Wie is de mol? De 21e reeks van het programma is vanaf 2 januari te zien. Wie eraan meedoen, is nog niet bekendgemaakt. Wel is Rik van de Westelaken wederom de presentator van dienst.

Lees ook: IS claimt bloedige zelfmoordaanslag in Afghanistan, zeker 18 doden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wie is de mol? Nou, dat is…
Sluiten