Amarins de Boer
Amarins de Boer | LinkedIn Televisie 28 jul 2020 / 10:46 uur

Meilandjes vanaf september twee keer per week op de buis

„Hallo allemaal, we hebben heel leuk goed nieuws”, kondigt Martien Meiland in een video op Instagram aan. Vanaf 31 augustus begint namelijk een nieuw seizoen, maar voor de echte Meiland-fans hebben ze een verrassing.

Maandag 31 augustus begint het vierde seizoen van Chateau Meiland. Maar het programma dat vorig jaar een Gouden Televizier-Ring in de wacht sleepte, wordt voortaan niet één, maar twee keer per week uitgezonden.

Chateau Meiland op maandag en donderdag

Waar de perikelen van familie Meiland voorgaande jaren alleen op maandag te zien waren, verschijnen voortaan iedere week op maandag en donderdag een nieuwe aflevering op de buis.

De nieuwe reeks staat in het teken van de terugkeer naar Nederland. Martien en Erica zeggen Frankrijk vaarwel en hebben het bekende Chateau Marillaux te koop gezet. In de nieuwe afleveringen is te zien hoe de familie, bestaande uit Martien, Erica, dochter Maxime en kleindochter Claire, het kasteel klaarmaakt voor de verkoop en afscheid neemt van hun vaste huishoudster Nadège. Daarna verhuist de hele familie naar Hengelo waar ze een nieuw stulpje op de kop hebben getikt en het klussen opnieuw begint.

De laatste uitzending was in juni te zien. Toen werd ook bekend dat er een vervolg zou komen.

Lees ook: Chateau Meiland annuleert alle reserveringen voor aankomend seizoen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meilandjes vanaf september twee keer per week op de buis
Sluiten