Showbizz

Musical Awards: wie zijn de aanstormende talenten?

Musical Awards: wie zijn de genomineerde talenten?

Julia Nauta in Soof de Musical.

Foto van 'Erik Jonk'

23 JAN 2019

Tussen gerenommeerde genomineerden als Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Plien van Bennekom schrijden zij woensdagavond over de rode loper. Vijf jonge acteer- en zangtalenten zijn genomineerd voor de categorie Aanstormend Talent bij de Musical Awards 2019 (live op NPO 1 om 21.25 uur). Metro vroeg Anne, Julia, Ruth, Julia en Jochem op weg naar de uitreiking in het RAI Theater in Amsterdam (met een showopening door Davina Michelle): hoe hoorde je het enne… maak je kans?

Musical Awards: wie zijn de aanstormende talenten?

Anne de Blok. / ANP

Anne de Blok (24)

Uit: Amsterdam. Musical: Schuld. Speelt: Tess, de tiener die na de zelfmoord van enkele leerlingen een briefje krijgt met de tekst ‘jij bent de volgende’.

Hoe hoorde je het?

Ik moest naar het kantoor van producent Michiel Morssinkhof om een vage reden, iets van een promotiefilmpje maken ofzo. Toen bleken er gouden enveloppen met nominaties te zijn voor Fons Merkies (beste muziek, red.) en Daniël Cohen (beste script). Ik moest met ze op de foto omdat ik de hoofdrol speel. Terwijl ik hen bloemen gaf kwam er uit het niets nog een envelop. En toen werd ik gek.

Denk je tijdens het spelen over de nominaties na?

Nee, helemaal niet. Ik was al dolblij dat ik deze mooie rol mag spelen.

Moeder gebeld

Wie is het meest trots?

Mijn moeder denk ik. Zij woont in Frankrijk en haar belde ik als eerste.

Er gaan misschien wel anderhalf miljoen mensen naar je kijken…

Bizar, maar heel leuk. Ik ga in elk geval voor een bijzondere jurk. Of een pak, dat mag bij black tie tegenwoordig.

Heb je je concurrenten kunnen zien?

Nee, helaas. Wel ken ik Jochem Smit vanaf mijn tiende al. We speelden samen in Koning Arthur.

Wil je na de nominatie ook winnen?

Ik ga er niet vanuit, want dan zal de teleurstelling minder groot zijn. Maar hèhè, natúúrlijk wil ik winnen! Ik gun het de anderen ook. Kijk naar Julia Nauta. Die is 17 en al genomineerd, dat is toch fantastisch?

Waar gaan we je nu zien?

Ik heb audities op de planning staan, maar tot en met 1 maart kun je me nog zien in Schuld.

Musical Awards: wie zijn de aanstormende talenten?

Ruth Sahertian. / ANP

Ruth Sahertian (22)

Uit: Amsterdam. Musical: All Stars. Speelt: flapuit Deborah, de vriendin van Johnny, een heerlijk onbeschaamd koppel.

Hoe hoorde je het?

Om 9.15 uur ’s morgens in de vakantie, dus ik lag nog te slapen. De pr-man van producent MORE stond voor de deur, dus ik was een beetje chagrijnig. Toen zag ik een envelop en dacht ik ‘oh, het zal toch niet’. Maar ja, ik ben superblij. Wat een eer.

Denk je tijdens het spelen over de nominaties na?

Nee, daar heb ik niet over nagedacht. Al hoorde ik mensen wel praten over de nominaties die eraan kwamen. Ik had bepaald niet verwacht dat ik voor Aanstormend Talent in aanmerking zou komen.

Juul is fantastisch

Heb je je concurrenten kunnen zien?

Ik heb Julia Herfst in The Full Monty gezien. Ik ken haar al, want we hebben beiden de Frank Sanders Academie gedaan. Juul is fantastisch.

Wil je nu ook winnen?

Een nominatie vind ik op zich al een heel ding. Maar ik moet bekennen dat ik fanatiek ben als het om competities gaat. Ik heb turnen als topsport gedaan, daar telt de tweede plaats niet. Als ik win zou dat gewoon te gek zijn, maar de anderen is het van harte gegund.

Waar gaan we je nu zien?

In ’t Schaep Met De 5 Pooten. De première is op 14 april in DeLaMar in Amsterdam.

Musical Awards: wie zijn de aanstormende talenten?

Jochem Smit.

Jochem Smit (24)

Uit: Amsterdam. Musical: You’re The Top. Speelt: Butler Bobby in het levensverhaal van Cole Porter, tevens zijn rechterhand en beste vriend.

Hoe hoorde je het?

Ik las het, in een mailtje. Die kreeg ik van producent Cor Franc, die wist dat ik twee seconden later aan een belangrijke repetitie voor een project op de Toneelacademie moest beginnen. Toen heb ik dus twee seconden een gat in de lucht gesprongen en had bovendien een prima repetitie.

Denk je tijdens het spelen over de nominaties na?

Nee hoor, daar hoopte ik niet op. Het leek me uiteraard wel leuk, omdat ik goede recensies in de kranten kreeg. Ik dacht meer aan die recensies en voelde druk. Als ik het publiek zag dacht ik telkens ‘oh jeeh, die mensen hebben de recensie natuurlijk gelezen’. Dat was behoorlijk spannend.

To-do-list

Heb je je concullega’s zien spelen?

Ruth heb ik in All Stars gezien, ik vond haar echt te gek. Schuld en Soof staan nog op mijn to-do-list.

En nu, op naar de winst?

Nu ben ik vooral moe haha (Smit landde dinsdagmiddag na een optreden in Amerika, red.). De nominatie vind ik geweldig, maar stiekem wil ik de award nu ook wel winnen. Voor een speech zet ik alvast wat dingen uiteen, want als het echt zo is dan wil ik niet van mijn graat gaan. Al weet ik dat ik me er toch niet aan ga houden.

Waar kunnen we je nu / straks zien?

Op dit moment speel ik in de jeugdvoorstelling Jabber.

Musical Awards: wie zijn de aanstormende talenten?

Julia Herfst. / ANP

Julia Herfst (28)

Uit: Amsterdam. Musical: The Full Monty. Speelt: Pam, de ex van hoofdrolspeler Barry. Barry is een sloddervos en vader van haar kind, Pam een pittige tante.

Hoe hoorde je het?

Ik was thuis en mijn moeder belde, maar ze deed heel raar. Ze wilde langskomen om een borreltje te drinken. Ik dacht ‘ik krijg een puppy ofzo’, haha. Toen de bel ging stond mijn moeder er niet, maar Full Monty-collega Brigitte Nijman met een gouden envelop.

Denk je tijdens het spelen over de nominaties na?

Nee, ik zag het totáál niet aankomen. Er is ook een filmpje waarop ik nogal verrast reageer. We waren in de zomer al klaar met spelen, maar supersupersuperleuk hoor.

Niets of niemand vergeten

Heb je je speech al klaar?

Nou… ik bereid in ieder geval iets voor. Stel dat je opeens wint, dan mag je natuurlijk niets of niemand vergeten.

Wil je nu ook winnen?

Die nominatie vind ik heel bijzonder en als ik straks in een RAI-stoel zit… ach ja, we zien wel. Het zou gaaf zijn om te winnen, maar ik gun het iedereen.

Waar gaan we je nu zien?

Vanaf de volgende maand sta ik in de theatervoorstelling De Dag Dat Ik Robert Long ontmoette en verder... audities!

Musical Awards: wie zijn de aanstormende talenten?

Julia Nauta.

Julia Nauta (17)

Uit: Rotterdam. Musical: Soof. Speelt: Sacha, de dochter van Soof, een rebelse puber.

Hoe hoorde je het?

Ik kreeg een belletje van mijn agent, dus ik werd niet overvallen ofzo. Op dat moment liep ik met een vriendin in de stad, dus we zijn wel gelijk gaan uit eten. Bij Burgertrut, haha.

Denk je tijdens het spelen over de nominaties na?

Neeeeeee. Ik keek altijd naar de Musical Awards en dacht alleen maar ‘oohh, je zou daar toch maar eens staan’. Het is gewoon sick dat ik genomineerd ben. Ik had wel gehoord toen de jury kwam kijken. Toen was iedereen wel een beetje zenuwachtig en ging ik daarin mee.

Zangduo met zus

Heb je je concurrenten kunnen zien?

Ik ben naar de première van Schuld geweest. Daarin speelt Ridder van Kooten, de vriend van mijn zus (met wie Julia een zangduo vormt, red.). Anne de Blok vond ik echt te gek, dus vet dat ik met haar genomineerd ben.

Kan je winnen?

Dat weet ik niet hoor, ik ben nog zo jong. Ik weet dat het waarschijnlijk niet uitmaakt, maar de anderen hebben allemaal de opleiding gedaan en ik ben net klaar met mijn middelbare school.

Waar gaan we je nu zien?

In Kerst met de Kuijpers, die serie staat nog op Videoland. En ik speel in Soof tot medio april.


Dit zijn de afvallers bij Wie Is De Mol

Dit zijn de afvallers bij Wie Is De Mol

Foto van 'Metro'

2 UUR

Er zijn bij Wie Is De Mol zaterdag twee mensen afgevallen. Mensen die hun punten hadden ingezet op Rick Paul van Mulligen of Jamie Trenité, hebben pech: zij vlogen er deze aflevering uit.

Verbazing

Vooral de uitschakeling van Rick Paul zal voor velen als een verrassing komen. De 37-jarige acteur werd door velen ervan verdacht de mol te zijn. Dat hij er nu toch uitvliegt, verbaast dan ook velen:


Bizar: Lil' Kleine onthult wat hij per dag uitgeeft

Lil' Kleine onthult wat hij per dag uitgeeft

Foto: ANP Kippa

Foto van 'Metro'

3 UUR

Lil' Kleine verdient natuurlijk elke maand een fiks bedrag, dus het zal niemand verbazen dat de rapper ook wat meer uitgeeft dan vele anderen. Nu is ook het precieze bedrag bekend geworden, nadat Lil' Kleine in The Voice of Holland zelf opbiechtte hoeveel hij per dag uitgeeft. Hij deed dat in het programma-onderdeel 60 Seconds.

Deelnemers krijgen daarbij 60 seconden de tijd om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Op een gegeven moment kwam de vraag voorbij: 'Hoeveel geld geef je per dag minimaal uit?' Kleine antwoordde desgevraagd zonder twijfel: ,,300 euro."

Salaris


The Lion King opvolgen, tja, dat is niet zomaar wat

The Lion King opvolgen, tja, dat is niet zomaar wat

Albert Verlinde met zijn Anastasia, Tessa Sunniva van Tol. / Foto’s: Bas Czerwinski | ANP

Foto van 'Erik Jonk'

14 FEB 2019

Albert Verlinde haalt eigen productie van Broadway New York naar Scheveningen.

Stage Entertainment presenteerde gisteren de nieuwe musicalproductie (en cast) voor het AFAS Circustheater in Scheveningen. Anastasia, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 1997, is een titel van Stage zelf en kende twee jaar geleden een wereldpremière in New York. „Nu komt Anastasia eindelijk naar huis”, zegt producent Albert Verlinde.

Russische revolutie


Linda de Mol moet van Net5 echte vrouwenzender maken

Foto: ANP

Foto van 'Cerise van Vliet'

14 FEB 2019

Broer John de Mol is op rooftocht door medialand, één voor één stappen bekende koppen dit jaar over naar Talpa. Zo ook zus Linda. Naast het feit dat zij op op SBS6 Postcodeloterij MiljoenenjachtWeet ik VeelLinda’s Zomerweek en Oh Wat een Jaar óf Ik Hou van Holland zal presenteren, wordt ze ook creatief directeur van Net5.

Volgens Talpa moet het vertrouwde televisie-gezicht van Net5 „nog meer een vrouwenzender maken". De Mol gaat deze taak overigens niet in haar eentje op zich nemen. Jildou van der Bijl, die op dit moment hoofdredacteur is van het tijdschrift LINDA., is haar rechterhand. Dit tijdschrift is ook meteen overgenomen door de grote broer en verhuist van uitgever Sanoma naar Talpa.

Enorm veel zin


Henny Huisman maakt gehakt van Do en Chazia Mourali

Henny Huisman (rechts, maar dat wist je waarschijnlijk al)/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

14 FEB 2019

Henny Huisman heeft bij RTL Boulevard hard uitgehaald naar presentatrice Chazia Mourali en zangeres Do. Ook Bridget Maasland, die nota bene in het programma aanwezig was, kreeg kritiek.

In het programma waren oude tv-formats die in een nieuw jasje terugkeren, zoals Weekend Miljonairs, Kees & Co en De Zwakste Schakel, onderwerp van gesprek. Maasland is aangewezen om de presentatie van De Zwakste Schakel op zich te nemen, maar dat ziet Huisman niet zo zitten.

Te aardig


'Verleider Temptation Island kan flink verdienen'

De koppels van het huidige seizoen/RTL

Foto van 'Kasper Hermans'

14 FEB 2019

Heb je je altijd al afgevraagd, waarom die verleiders in Temptation Island zo happig zijn om de stellen uit elkaar te halen? Er staan flinke bonussen tegenover, dat zegt Angela de Jong.

De tv-recensent van Het Algemeen Dagblad zegt dat ze van iemand die benaderd is als verleider gehoord heeft, dat er 'grof betaald wordt' aan verleiders. Iets dat altijd ontkend wordt door het programma en bijvoorbeeld presentator Rick Brandsteder.

72.000 euro


'Zeven vrouwen misbruikt door zanger Ryan Adams'

Ryan Adams/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

14 FEB 2019

Zeven vrouwen, waaronder zangeres en actrice Mandy Moore, hebben in The New York Times stevige beschuldigingen geuit tegen Ryan Adams. De zanger zou hen allemaal misbruikt hebben.

Machtsmisbruik

Moore was van 2009 tot 2016 getrouwd met de zanger en stelt dat ze mentaal misbruikt is door haar ex-man. Door haar te kleineren wilde hij controle over haar hebben. „Hij zei altijd dat ik geen echte muzikant was, omdat ik geen instrument bespeel. Zijn controlerende gedrag belemmerde mij om mijn contacten in de muziekwereld uit te breiden in een voor mij bepalende periode, mijn twintiger jaren", zo vertelt ze.


'Ik deed mijn best om een relatie kapot te maken'

De 19-jarige Ayleen is één van de

Foto van 'Daisy Heyer'

14 FEB 2019

Binnengluren in relaties, smikkelen en smullen van het vreemdgaan en alle roddels over verleiders, verleidsters en koppels die wel (of niet) bij elkaar zijn gaan vanaf donderdag weer van start. Dan is de eerste (dubbele!) aflevering van het gloednieuwe seizoen van Temptation Island op televisie.

We zijn reuze benieuwd naar de kijkcijfers, want als iets duidelijk is geworden de laatste weken is dat Temptation Island leeft. Misschien wel heftiger dan ooit tevoren. De berichten over de bekendmaking van de deelnemers gingen allen door het dak. En wat blijkt: de kijker is bijna zenuwachtiger dan de deelnemer. Metro sprak de 21-jarige verleider Danicio uit Amsterdam en de 19-jarige Ayleen uit Oldenzaal aan de vooravond van de aflevering en beiden klinken zó relaxt, dat je eerder zou denken dat ze op yogavakantie zijn geweest dan dat ze hebben meegedaan aan een realityshow die hun leven wel eens volledig op zijn kop kan zetten.

Een baan in de showbizz


'Jebroer reed niet echt 200 km/u op snelweg'

De politie neemt waarschijnlijk alsnog maatregelen tegen rapper Jebroer, na een videoclip waarin hij verkeersovertredingen begaat en zich niet aan de gemaakte afspraken houdt. Foto: ANP

Foto van 'Metro en ANP'

12 FEB 2019

De politie neemt waarschijnlijk alsnog maatregelen tegen rapper Jebroer. Na een videoclip waarin hij verkeersovertredingen begaat en zich niet aan de gemaakte afspraken houdt. In de clip van het nummer Polizei lijkt het net alsof de rapper een rol speelt in het SBS-programma Wegmisbruikers.

Jebroer wordt na een foute inhaalactie aangesproken door agenten. Vervolgens ontstaat een wilde achtervolging, waarbij de artiest de verkeersregels aan zijn laars lapt.De politie wil dat de clip wordt aangepast maar het management doet dat niet, zo stelt de politie. De korpsleiding wil zich daarom alsnog over mogelijke maatregelen buigen.


Utopiaan van het 1e uur Mike: Ik ben er voor mezelf

Utopiaan van het 1e uur Mike: Ik ben er voor mezelf

Utopiaan Mike voor zijn volgende bouwwerk: de boomhut voor hem en Lotus. / Foto’s: Cerise van Vliet

Foto van 'Erik Jonk'

12 FEB 2019

Utopia 2 is ruim 250 dagen onderweg. De deelnemers aan de reality-serie, 24 uur per dag online en op werkdagen op de buis te zien (SBS6), kenden een hete zomer en beleven nu hun eerste winter. Op een braakliggend terrein, waar zij begonnen met modder, een stapel stenen en zes planken. Hoe gaat het eigenlijk in dit, zoals de tv-makers het noemen, beloofde land waarin mensen die elkaar niet kenden een nieuw bestaan opbouwen? Metro sprak Mike, de man die als allereerste voet in de Utopia-prut bij Laren zette.

Het gaat niet zo lekker

Het is maandagochtend als het zonnetje net doorbreekt. Mike, een 30-jarige elektricien uit het Noord-Hollandse dorpje Hensbroek (maar met Rotterdamse roots), staat al te wachten bij de voor tv-kijkers bekende poort. „Welkom, dit is het dan.” Het is rustig op het terrein, waar momenteel veertien mensen leven, werken en – de afgelopen dagen – elkaar flink naar het leven staan. Nee, het gaat onderling even niet zo lekker, maar daar is nu niets van te merken. „Als we bezoek hebben gedragen we ons altijd netjes”, lacht Mike.


Jett Rebel treedt op tijdens de tweede dag van de 43e editie van het North Sea Jazz festival in Ahoy Rotterdam.

Jett Rebel weer aan de drank en drugs?

Jett Rebel treedt op tijdens de tweede dag van de 43e editie van het North Sea Jazz festival in Ahoy Rotterdam. / ANP

Foto van 'Metro'

12 FEB 2019

Muzikant Jett Rebel zat maandagavond aan tafel bij de Wereld Draait Door en maakte daar een wel heel verwarde indruk. De muzikant zou twee jaar geleden gestopt zijn met drank en drugs, maar dit werd na gisteravond door veel kijkers in twijfel gebracht.

Zonnebril op

De 28-jarige Jelte Tuinstra, zoals Jett Rebel in het echt heet, was samen met collega-muzikanten Davina Michelle, André Hazes en Wende Sneijders uitgenodigd om te komen praten over de uitreiking van de Grammy’s afgelopen zondagnacht.


Foto ter illustratie. Beeld: ANP

Veel lof over 'allerbeste optreden' HGT ooit

Foto ter illustratie. Beeld: ANP

Foto van 'Metro'

10 FEB 2019

Veel tv-audities zijn niet altijd even, eh, ontroerend. De 'Holland's Got Talent' opvoering van Sanne Pronk (20) is echter een heel ander verhaal.

Pia Douwes 2.0

Het jonge Zeeuwse meisje wist het publiek én de jury op zaterdagavond stil te krijgen met haar vertolking Mijn Leven Is Van Mij uit de musical Elizabeth. Een dappere keuze, zeker omdat haar voorganger een paar minuten geleden hetzelfde liedje had opgevoerd. Die auditie verliep niet bepaald succesvol, maar desalniettemin wilde de zangeres tóch een poging doen.


Telefoongesprek Holleeder en De Vries in Boulevard

Rechtbanktekening van de voortzetting van het strafproces tegen Willem Holleeder waarbij misdaadverslaggever Peter R. de Vries opnieuw moest getuigen. Vlnr: Holleeder's advocaat Robert Malewicz, Peter R. de Vries, rechtbankvoorzitter Frank Wieland, Holleeder en zijn advocaat Sander Janssen. ANP

Foto van 'Metro en ANP'

8 FEB 2019

Het op tape opgenomen telefoongesprek uit 2011 tussen Willem Holleeder en Peter R. de Vries is komende dinsdag voor het eerst te horen bij RTL 4. In een negentig minuten durende special van RTL Boulevard kunnen we delen van het gesprek horen, die door De Vries en John van den Heuvel worden uitgelegd.

De twee misdaadverslaggevers hebben vanaf het moment dat bekend werd dat de tapes er waren aangegeven dat de gesprekken van enorm belang zijn in de huidige strafzaak tegen Willem Holleeder. Het gesprek vond in 2011 plaats in het kantoor van de toenmalige advocaat van Holleeder, Stijn Franken. Die kreeg nog een aardige bak kritiek over zich heen: hij had zijn telefoon helemaal niet aan Holleeder mogen geven voor dat gesprek.

Bevestigd


Tieneridool Chad Michael Murray speelt in Riverdale

Chad Michael Murray toen hij nog in Dawson's Creek speelde in 2002. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

8 FEB 2019

Omg, alle jongens en meisjes die in de jaren '00 fan waren van films als A Cindrella Story, Freaky Friday en House of Wax (die slechte horror-film met Paris Hilton weetjewel) en een dikke crush hadden op de mannelijke hoofdrolspeler in veel van die films springen nu waarschijnlijk op uit hun stoel van blijdschap: tieneridool Chad Michael Murray gaat een rol spelen in Riverdale seizoen 3. Dat maakt People vrijdag bekend.

Edgar Evernever

Murray gaat de rol van Edgar Evernever in de populaire serie op Netflix spelen. „Als de mysterieuze leider van de 'cult-like Farm', arriveert Edgar in Riverdale om zijn geleerdheid te verspreiden en de verwoeste ziel van deze eens zo gezonde stad te genezen. Egar is een charmante, knappe goeroe, maar heeft een sinistere hidden agenda?" luidt de omschrijving van zijn karakter.


Dit seizoen De Luizenmoeder direct ook de laatste

De cast van de Luizenmoeder tijdens de uitreiking van de Nipkowschijf. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

8 FEB 2019

Er komt geen derde seizoen van de luizenmoeder; dat maakt Diederik Ebbinge bekend in Volkskrant Magazine. Het seizoen dat vanaf zondag op televisie komt is dus het allerlaatste seizoen.

Ebbinge, die je beter kent als de directeur in het programma, wil het programma niet uitmelken en wil er daarom na dit seizoen mee stoppen. „Van legendarische series als Fawlty Towers en The Office zijn ook maar twee seizoenen gemaakt. Ik denk dat onze tweede geweldig gaat worden, maar ik ben er nu ook wel klaar mee", geeft hij aan in het interview.


Modehuis Gucci.

Gucci haalt 'blackface'-trui uit collectie na ophef

Modehuis Gucci. / AFP

Foto van 'Metro'

7 FEB 2019

Modehuis Gucci besloot na een rel op social media een trui uit de collectie te halen. Het merk kreeg de afgelopen dagen de nodige boze reacties over zich heen omdat het ontwerp van de trui als racistisch werd bestempeld.

Blackface

De zwarte wollen trui zou een ode moeten voorstellen aan de klassieke skibivakmuts. De trui is dan ook zo ontworpen dat de trui reikt tot aan de neus, rondom de mond is een opening gecreëerd omringd met een rode rand. Deze rode rand doet denken aan grote rode lippen. Op social media werd de trui vergeleken met blackface.


Halló allemaal, wat fijn dat jullie terug zijn

Halló allemaal, wat fijn dat jullie terug zijn

De cast van De Luizenmoeder op een schoolfoto zoals we die allemaal wel kennen. / Elvin Boer

Foto van 'Erik Jonk'

6 FEB 2019

De hitserie van 2018, De Luizenmoeder, is zondag 10 februari met een tweede seizoen terug op de buis. Wat gebeurde er vorig jaar allemaal?

Luizenwat??

Voor wie het vorig jaar echt heeft gemist: De Luizenmoeder is een comedyserie van AVROTROS. De serie speelt zich af op een basisschool en is een satire op het wel, vaak het wee en vooral het gedrag van schoolpersoneel en de ouders op het plein. Hoofdrollen zijn er onder meer voor Diederik Ebbinge, Ilse Warringa, Henry van Loon, Bianca Krijgsman en Jennifer Hoffman. Zondag start het tweede seizoen om 20.25 uur op NPO 3.


John van den Heuvel eindelijk weer in RTL Boulevard

Misdaadverslaggever John van de Heuvel tijdens de persdag van de documentaire Moorddossier Holleeder. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

6 FEB 2019

Voor John van den Heuvel was het flinke tijd niet mogelijk om in de studio van RTL Boulevard langs te komen. Dat is nu verleden tijd, maakt het programma woensdag bekend.

Ze plaatsten een foto van de misdaadverslaggever op hun Instagram-account, met daaronder de tekst: „Zo zien we het graag. John van den Heuvel terug in onze studio!"


Yes! Er is een spin-off van Pretty Little Liars

Videostill Pretty Little Liars: The Perfectionists.

Foto van 'Daisy Heyer'

6 FEB 2019

Kon jij geen genoeg krijgen van Pretty Little Liars? We moeten eerlijk toegeven dat ook voor ons de rek er wel een beetje uit was op het einde, maar we hebben goed nieuws voor fans van de serie: er komt een spin-off. En Mona en Alison doen ook daarin weer mee!

In de serie The Perfectionists begint het verhaal met een mysterieuze moord, waarna natuurlijk de vraag is wie die moord heeft gepleegd. De serie wordt omschreven met de woorden: ,,In Beacon Heights, dat lijkt op een perfect dorpje, worstelen drie schoolvriendinnen met de stress van het uitsloven. In de nasleep van een moord in het dorp verschuilen de perfectionisten zich achter een geheim, leugen en alibi!"

Mona wordt ook deze keer weer gespeeld door Janel Parrish en ook Sasha Pieterse kruipt weer in de rol van Alison DiLaurentis. Ook de bekende teen serie-moeder Kelly Rutherford (die Lily van der Woodsen speelde in Gossip Girl) speelt een rol in de serie als Claire Hotchkiss.