Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 8 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Catfight: Cardi B valt Nicki Minaj aan met naaldhak

Niet heel chique: zo kunnen we het voorval tussen rapster Cardi B en rapster Nicki Minaj op een feestje van Harper’s Bazaar het beste noemen. Cardi B was woest op Nicki Minaj en uitte dat op haar eigen manier, waarbij een legio aan beveiligers nodig was om de twee uit elkaar te houden.

New York Fashion Week

Het feestje van Harper’s Bazaar vond plaats tijdens New York Fashion Week. Zowel Cardi B als Nicki Minaj, die behoren tot de top van de hiphop-scène van dit moment, waren op het feest aanwezig. Volgens bronnen die het verhaal aan TMZ uitleggen zat Nicki aan haar tafel met haar crew, toen Cardi opeens ‘heel agressief op de tafel af kwam lopen’.

https://www.instagram.com/p/BndI7LNF0TX/

Volgens de ooggetuigen startte Cardi haar tirade met ,,Let me tell you something” en leunde ze voorover naar Nicki, maar werd ze toen al tegengehouden door beveiligers. Daar liet Cardi zich echter niet door stoppen: ze startte haar conversatie dan maar schreeuwend zodat iedereen het kon horen.

Moeder

Tijdens haar tirade schreeuwde ze onder andere naar Nicki Minaj dat ze ,,Een hoop onzin had geslikt", maar dat ze het nu zat was. ,,Ik heb jou mij stiekem laten dissen, ik je leugens over mij laten vertellen… Maar wanneer je mijn kind noemt en ervoor kiest om opmerkingen te maken over mij als moeder, mijn manier van hoe ik voor mijn dochter zorg… Dan heb je mijn grens overschreden!", schreeuwde ze naar de rapster.

,,Ik heb keihard gewerkt en ben te ver gekomen om iemand met mijn succes te laten sollen", vervolgde ze. ,,Bitches praten allemaal bullshit in hun raps, maar in het echt zijn het lafaards."

Naaldhak

Het lukte Cardi B niet om tijdens haar tirade dichterbij Nicki Minaj te komen, dus besloot ze uiteindelijk om haar naaldhak uit te trekken en die richting de artieste te smijten. De schoen raakte Nicki niet, maar de tirade is gefilmd en gaat nu het net over.

https://www.youtube.com/watch?v=hTz-p9OReuo

Bekenden van Cardi hebben verklaard dat toen de rapster naar de tafel van Nicki Minaj liep, ze absoluut niet op zoek was naar ruzie. Ze wilde Nicki confronteren ‘met de leugens die ze over haar verspreidt’, maar werd toen ze bij de tafel was door een beveiliger met een elleboog in haar gezicht gestompt. Ze verklaarde dat ze vanaf dat moment woest was. Op internet circuleert ook een foto van Cardi waarop duidelijk te zien is dat ze een bult op haar hoofd heeft.

Cardi is uiteindelijk van het feest geëscorteerd door beveiligers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.