Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 14 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

‘Belangrijk personage Modern Family overlijdt’

Slecht nieuws voor de trouwe volgers van de Amerikaanse comedyserie Modern Family. Christopher Loyd, bedenker van de serie, heeft in een interview met Entertainment Weekly laten weten dat in het komende seizoen een belangrijk personage zal overlijden. Hij wil niet prijsgeven om wie het gaat.

Kasten vol prijzen

„De familie maakt de grote dingen des levens mee”, zegt hij. „En daar hoort de dood natuurlijk ook bij. Het is nooit gemakkelijk om dat te doen in een televisieserie. Maar anderzijds, het zou heel vreemd zijn als de families Pritchett en Dunphy er niet mee te maken krijgen.”

Modern Family vertelt over de besognes van de zeer diverse familie van pater familias Jay Pritchett (Ed O’Neill). De serie geldt als een van de beste Amerikaanse komedies van de afgelopen tien jaar en won kasten vol prijzen.

Laatste reeks

Medebedenker Steven Levitan liet eerder doorschemeren dat het komende tiende seizoen de laatste reeks zou zijn. Dit zou logisch zijn, omdat de contracten van alle vaste acteurs na dit jaar aflopen. Maar Lloyd laat de toekomst van de serie open. „Ik merk dat iedereen zin heeft om door te gaan”, stelt hij in het interview. „Maar logistiek zal het zeker wat voeten in de aarde hebben.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.