Binnenland 8 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Tante Nel favoriet onder Deliveroo-bezorgers

Deliveroo reikte onlangs de eerste Rider Awards van Nederland uit. Het platform heeft een enquête onder bezorgers uitgezet om hun favoriete restaurants te kiezen in elke stad waar de maaltijdbezorgservice actief is.

In totaal hebben meer dan 290 bezorgers gestemd op de restaurants waarmee ze graag samenwerken en zijn landelijk 14 prijzen (één per stad) uitgereikt. De winnaar in Rotterdam: Tante Nel.

Favoriete restaurants

Omdat een prettige samenwerking tussen restaurants en bezorgers essentieel is voor het goed bezorgen van maaltijden bij de klant, kwam Deliveroo op het idee om bezorgers te vragen naar hun favoriete restaurants. En om de restaurants die goed scoren bij bezorgers eens extra aandacht te geven.

Luxe patatzaak

Bezorgers konden restaurants nomineren op basis van de ‘algemene ervaring’ (vriendelijkheid, service, duidelijkheid over wachttijden) en op basis van ‘pluspunten voor bezorgers’ (kortingen, gratis drankje of iets kleins te eten, comfort van de wachtruimte). In Rotterdam kreeg luxe patatzaak Tante Nel een Rider Award.

Samen doen

Eigenaar Kevin de Roos: ,,Het is gewoon simpel, wij moeten het samen doen. We kunnen elkaar het leven lastiger, maken maar daar hebben onze gasten en wij uiteindelijk ook niets aan."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.