Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 1 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Vrouwtjes uit 020

Eerst die Femke Halsema. Die iedereen die niet voor haar applaudisseert op Twitter al jaren de moeder blockt. En dan toch gaat roepen dat ze stopt met het social media-kanaal omdat ze zoveel last van ‘griezels’ heeft.

Dan zo’n verwarde stukjesschijfster van het Algemeen Dagblad. Die denkt dat moslimterroristen wel stoppen als we ze negeren. Die zielig gaat doen als ze op de waanzin van die struisvogelstrategie wordt aangesproken. En die voorstelt dat alle verstandige mensen – zij voorop natuurlijk – maar beter kunnen stoppen met Twitter.

Godskolere!

Stoppen ze in Amsterdam tegenwoordig een shot zeikwijvenserum in de muntthee ofzo?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.