Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 28 aug 2016

Een Ruttetje doen

Ik zeg het maar eerlijk: ik stemde bij de laatste Tweede Kamerverkiezingen op Jeanine Hennis-Plasschaert.

Dus op de VVD.

Dus werkte ik mee aan het ontstaan van het kabinet Rutte 2.

Dus ben ik medeschuldig aan de MH17-doofpot. Aan de vluchtelingendeal met en het kruipen voor die Turkse dictator. Aan de middelvinger naar de tegenstemmers bij het Oekraïne-referendum. Aan de vrije doorgang van asieltoeristen naar Nederland. En aan de schandalige behandeling van onze zieken en bejaarden.

Ik geef er morgen een interview over aan De Telegraaf. Dan lieg ik ‘sorry’.

Mag ik jullie daarna weer vier jaar keihard naaien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Een Ruttetje doen
Sluiten