Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 10 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Welke deal?

Die hele deal met die Cees H. zal me eerlijk gezegd jeuken. In zijn vorige baan heeft ex-staatssecretaris Fred Teeven 4,7 miljoen gulden overgemaakt aan die crimineel. Met toestemming van de toenmalige minister. Soit. Dat ex-minister Ivo Opstelten het exacte bedrag niet wist: geen verrassing. Mijn opa en oma zaliger wisten op een gegeven moment ook weinig meer. Dat doet die ziekte met mensen. Ook soit.

Ik heb één vraag die me voor de geloofwaardigheid van de Nederlandse politiek véél belangrijker lijkt dan dat hele Cees H.-gedoe. Namelijk deze: wat was de deal met de vermeende pedoseksueel Joris Demmink?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.