Kasper Hermans
Kasper Hermans Openbaar vervoer 7 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Station Landgraaf roze vanwege vijftigste Pinkpop

Het kan je moeilijk ontgaan zijn dat Pinkpop dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert, zeker als je in Zuid-Limburg woont. Bezoekers van Station Landgraaf worden er deze dagen nog eens extra aan herinnerd.

Om de 50 jaar lange samenwerking tussen NS en Pinkpop te eren, kleurt NS het perron van station Landgraaf hemaal roze. Vrijdag om half 4 onthulde festivaldirecteur Jan Smeets samen met stationsmanager Ron Lenssen een speciale Pinkpop-jubileumtegel op het perron.

60.000 reizigers

NS verwacht voor Pinkpop rond de 60.000 reizigers en zet extra treinen in om alle bezoekers van en naar het festivalterrein te brengen. Speciaal voor alle festivalgangers rijdt NS twee keer per uur naar Landgraaf.

Daarnaast staan er extra NS collega’s klaar op de stations Heerlen en Sittard om reizigers zo goed mogelijk op weg te helpen. Op station Landgraaf zet NS extra incheck units in om te zorgen dat iedereen zo soepel mogelijk zijn of haar reis kan vervolgen. Om reizigers te voorzien van informatie komen er extra omroepberichten en staan op het festivalterrein en de campings LED-schermen met reisinformatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.