Redactie Metro
Redactie Metro Openbaar vervoer 12 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Fans van Harry Styles boos op NS-medewerker na tweet

Aankomende woensdag staat Harry Styles, voormalig One Direction-lid, in de Ziggo Dome met een solo-optreden. Fans van de zanger vroegen de NS op twitter of de dienstregeling zou worden aangepast in verband met eventuele drukte.

Ongebruikte reactie

Tot verbazing van veel fans van de zanger had een medewerker van het NS webcare team een nogal ongebruikte reactie op de vraag. Hij twitterde: „ik hoop dat er genoeg ruimte is op de bagagerekken van de rotte tomaten”, aldus de medewerker.

Volgens het AD bleef de reactie op twitter niet onopgemerkt. Verschillende twitteraars vroegen de medewerker of hij soms met het verkeerde been uit bed was gestapt. Hierop twitterde de medewerker: „We kunnen niet allemaal Stylers zijn!”

Heel veel spijt en zo

Als de twitter conversatie veel ontstelde reacties tot gevolg blijkt te hebben, volgt er een excuus: „Oeps! Het is blijkbaar heel onbeschoft om niet dezelfde muzieksmaak te hebben als onze reizigers. Heel veel spijt en zo.”

De dienstregeling van de NS is alsnog aangepast, waardoor er tot laat in de nacht treinen rijden naar Bijlmer ArenA en Duivendrecht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.