Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Openbaar vervoer 4 okt 2016 / 08:35 uur

Lance wint StationTracks en draait op Amsterdam CS

Lance Nieukoop (20) uit Enschede is de man en draait op 21 oktober op station Amsterdam Centraal! Juist, dan is ook het grote Amsterdam Dance Event. Hij heeft de producerswedstrijd StationTracks: Share Your Talent gewonnen. NS Stations en 22Tracks schreven deze via Metro.

„Wat een verrassing!”, zegt de winnaar, gekozen uit 22 genomineerden en die muzikaal als dj Sonithus door het leven gaat. „Al had ik een aardige stemactie op gang gebracht en hielpen mijn vriendin Dominique en moeder Andrea fanatiek mee.”

Masterclass

Het draaien – tijdens het ADE-weekend – vindt Lance spannend, maar hij wordt klaargestoomd met een masterclass gegeven door The School of House, een educatieplatform voor dance. Nieukoop: „Dat vind ik heel erg leuk, ik ben benieuwd wat me te wachten staat.”

Voor StationTracks: ShareYourTalent zijn meer dan 10.000 stemmen uitgebracht. Alle genomineerden waren in een lijst op 22Tracks te beluisteren. Dan werd 30.000 keer gedaan.

Dit is de winnende track van dj Sonithus:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lance wint StationTracks en draait op Amsterdam CS
Sluiten