Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Entertainment 7 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Echte ‘Molloot’? Belgische versie nog spannender!

Ben jij een die-hard fan van Wie is de Mol? en ben je stiekem al een beetje aan het huilen omdat het na zaterdag allemaal voorbij is? Droog dan je tranen, want je kan zo door naar de Belgische variant. En die ziet er ook helemaal niet verkeerd uit.

In de trailer die de Belgische zender ‘Vier’ online zette is te zien dat kandidaten voor dit programma afreizen naar Mexico. Geen verkeerde bestemming voor een avonturenprogramma. Aldaar staan de Belgen opdrachten te wachten die er nog duizelingwekkender uitzien dan de opdrachten die Art onze kandidaten voorschotelt. Ze gaan als een echte mol ondergronds en lijken levend te worden begraven.

https://www.youtube.com/watch?v=kpn1LKAmD2g

In de korte video, die meer aan een horrorfilm doet denken dan aan een teaser voor een spelprogramma, horen we de computerstem van de mol vragen of we hem hebben gemist. Cactussen vliegen in de fik en felgekleurde piñatas knallen uit elkaar.

Kandidaten

De Mol, zoals het programma van onze zuiderburen heet, verschilt maar een klein beetje van onze versie. Het grootste verschil is dat aan het programma onbekenden meedoen. Dat scheelt weer voor ons: je hoeft dus niet op de hoogte te zijn van de showbizzwereld van de Belgen. De personages van het spel leer je door de afleveringen heen kennen en sommige Nederlanders bewezen vorig jaar al volledig voor deze versie van het programma te vallen.

Vanaf zondag 25 maart wordt De Mol uitgezonden op Vier. Waarschijnlijk vind je dat kanaal niet op je televisie, maar via de website van de zender kun je alle afleveringen gewoon terugkijken. Ook vanuit Nederland. Zo hoef je nu maar twee weken zonder mollenjacht te overbruggen in plaats van een heel jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.