Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 9 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Dode in flatwoning waar verdachten uitsprongen

Twee verdachten zijn dinsdag van de vierde verdieping van een flat in Breda gesprongen in een poging aan de politie te ontkomen. De twee raakten daarbij zwaargewond. De politie heeft in de woning een dode man gevonden.

Handvuurwapens

Het duo sloeg dinsdagochtend op de vlucht toen de politie de auto van de verdachten wilde controleren. Ze stopten bij de flat aan de Roeselarestraat en renden naar binnen. Agenten troffen in de bolide een onbekend aantal handvuurwapens aan.

Uiteindelijk wist een hond en een arrestatieteam de mannen in een van de woningen in de flat te traceren. Het arrestatieteam viel vervolgens binnen. De verdachten klommen daarop naar buiten en sprongen van het balkon naar beneden.

In de woning trof de politie een dode aan. Vanwege die ontdekking is de flat nog ruimer afgezet en de politie heeft een groot rechercheteam samengesteld. Vooralsnog zijn de gebeurtenissen een raadsel voor de politie, aldus een woordvoerder.

Zwaargewond afgevoerd

Een van de verdachten kwam na de sprong op een lantaarnpaal terecht, de ander viel op straat. De twee zijn vervolgens zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Over de identiteit van de verdachten is nog niets bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.