Likeability of 5

Donkere man zet racistische vrouw op haar plaats

De foto die Walker stiekem maakte nadat hij een nogal racistische vrouw op haar plek heeft gezet. / Facebook Emmit Eclass Walker

Foto van 'Daisy Heyer'

Daisy Heyer

7 DEC 2017

Een blanke vrouw die het zich niet kan voorstellen dat een donkere man ook business class kan betalen is behoorlijk op haar plaats gezet.

De man, Emmit Eclass Walker, stond op Washington Airport in de rij om te boarden voor de First Class, toen hij door een blonde, blanke vrouw achter hem werd aangesproken. Hij deed zijn verhaal op Facebook.

,,Sorry, maar ik denk dat je op de verkeerde plek staat. Je moet ons erdoor laten. Dit is de rij voor priority boarding", zei de vrouw tegen Walker.

'Ze zullen wel roepen als wij aan boord zijn'

Walker vroeg lacherig aan de vrouw of priority betekent dat de mensen voor de first class daar moeten staan, waarop de vrouw antwoordde: ,,Ja, dus als je mij wilt excuseren. Ze zullen jullie wel omroepen nadat wij aan boord zijn gegaan."

Terwijl hij het businessclass-ticket aan de vrouw liet zien zei Walker: ,,Ontspan mevrouw, ik sta op de juiste plek en ik sta hier langer, dus je kunt na mij instappen."

Militair

De vrouw in kwestie wilde er echter niet aan geloven en zei zo hard dat omstanders het konden horen: ,,Hij zal wel militair zijn ofzo, maar wij hebben betaald voor onze plaatsen dus hij moet wachten."

Walker kreeg genoeg van de vooroordelen van de vrouw en met de opmerking: ,,Nope. Ik ben te dik voor elk leger. Ik ben gewoon een neger met geld", zette hij de vrouw buitenspel. Zijn opmerking werd met luid applaus ontvangen door omstanders.

Walker maakte stiekem een foto van de vrouw die hij bij zijn verhaal op Facebook plaatste.

Inmiddels is zijn post bijna 350 duizend keer geliked en meer dan 240 duizend keer gedeeld op social media. We denken dat de vrouw in kwestie haar lesje wel geleerd heeft...


love
user_29fe8b284302ac4c1459f65e65651ed2f28980ca_avatar

Log in om een reactie te plaatsen

Views

1k+

Britse baby overleeft drie unieke hartoperaties

Vanellope werd geboren met de zeldzame aandoening ectopia cordis. (Colourbox)

Foto van 'Merel Driessen'

Merel Driessen

3 UUR

De Britse Vanellope is pas drie weken oud, maar heeft nu al drie zware hartoperaties overleefd. Ze werd geboren met de bijzondere aandoening dat haar hart buiten haar lichaam is gegroeid.

Ectopia cordis

Reisbeperking voor Australische pedofielen

Reisbeperking voor Australische pedofielen

Foto van 'Merel Driessen'

Merel Driessen

VANDAAG, 10:59

Door een nieuwe wet in Australië mogen pedofielen het land niet zomaar verlaten. Australië is met deze wet het eerste land ter wereld dat de bewegingsvrijheid van pedofielen beperkt.

Toestemming

James Cordon heeft een dochter gekregen

James Corden heeft een dochter gekregen

James Cordon heeft een dochter gekregen. Foto: ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

Dagblad Metro en ANP

VANDAAG, 06:40

Beschuit met roze muisjes voor James Corden en zijn vrouw Julia Carey! De twee zijn namelijk trotse ouders geworden van hun derde kindje, een dochtertje. De presentator, bekend van The Late Late Show en Carpool Karaoke, maakte dit nieuws bekend via Twitter.

Waarom zijn jongere broertjes vaker gay?

Homoseksualiteit is aangeboren, maar hoe? ©ANP

Foto van 'Jelmer Visser'

Jelmer Visser

GISTEREN

Wetenschappers zijn al een hele tijd op zoek naar het 'gay-gen'. Dat homoseksualiteit is aangeboren en niet aangeleerd, zoals door sommige conservatievelingen wordt beweerd, is een feit. Toch kan niemand vertellen welke factoren in het ontwikkelingsstadium van een embryo nu precies van invloed zijn op iemands geaardheid.

Een van de opmerkelijkste uitkomsten, na decennialang genetisch onderzoek, was het feit dat jongens vaker homoseksueel zijn naarmate zij meer oudere broers hebben. Dit wordt ook wel het Oudere Broer-effect genoemd. Het was lang gissen naar waarom dit zo was.

Transgenders toch welkom in Amerikaans leger

Transgenders toch welkom in Amerikaans leger

Donald Trump Foto: AFP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

Dagblad Metro en ANP

GISTEREN

Transgenders zijn toch welkom in het Amerikaanse leger. Federale rechter Colleen Kollar-Kotelly legde het verzoek van Trump om eventuele toelating van transgenders tot het leger uit te stellen maandag naast zich neer.

Trump wil af van militairen die zich niet identificeren met het geslacht dat ze bij hun geboorte hadden. In juli draaide hij een besluit van zijn voorganger Barack Obama terug. Kollar-Kotelly blokkeerde die verordening eind oktober.

Beroemde dakbeklimmer (26) valt van wolkenkrabber

Beroemde dakbeklimmer (26) valt van wolkenkrabber

Beroemde dakbeklimmer (26) valt van wolkenkrabber. Foto: Colourbox

Foto van 'Rosan de Vos'

Rosan de Vos

11 DEC 2017

Wu Yonging (26) is een beroemd dakbeklimmer. Hij staat erom bekend dat hij graag aan hoge gebouwen hangt, maar helaas is hij om het leven gekomen tijdens zijn laatste stunt. Hij viel afgelopen maand tijdens een 'rooftop challenge' van een wolkenkrabber af, van 62 verdiepingen hoog.

Huwelijk

De explosie vond plaats in de Port Authority Bus Terminal. Foto: epa.

Gewonden na explosie in hart van New York

Gewonden na explosie in hart van New York

Foto van 'Metro'

Metro

11 DEC 2017

Door een explosie in een busstation in New York zijn maandag meerdere gewonden gevallen. Het incident vond plaats in de zogenaamde Port Authority Bus Terminal in de buurt van Times Square. Het betreft het grootste busstation van de Verenigde Staten, waar jaarlijks meer dan 65 miljoen mensen komen.

De ontploffing vond plaats in een ondergrondse verbinding tussen het busstation en een metrostation.