Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 7 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Donkere man zet racistische vrouw op haar plaats

Een blanke vrouw die het zich niet kan voorstellen dat een donkere man ook business class kan betalen is behoorlijk op haar plaats gezet.

De man, Emmit Eclass Walker, stond op Washington Airport in de rij om te boarden voor de First Class, toen hij door een blonde, blanke vrouw achter hem werd aangesproken. Hij deed zijn verhaal op Facebook.

,,Sorry, maar ik denk dat je op de verkeerde plek staat. Je moet ons erdoor laten. Dit is de rij voor priority boarding", zei de vrouw tegen Walker.

‘Ze zullen wel roepen als wij aan boord zijn’

Walker vroeg lacherig aan de vrouw of priority betekent dat de mensen voor de first class daar moeten staan, waarop de vrouw antwoordde: ,,Ja, dus als je mij wilt excuseren. Ze zullen jullie wel omroepen nadat wij aan boord zijn gegaan."

Terwijl hij het businessclass-ticket aan de vrouw liet zien zei Walker: ,,Ontspan mevrouw, ik sta op de juiste plek en ik sta hier langer, dus je kunt na mij instappen."

Militair

De vrouw in kwestie wilde er echter niet aan geloven en zei zo hard dat omstanders het konden horen: ,,Hij zal wel militair zijn ofzo, maar wij hebben betaald voor onze plaatsen dus hij moet wachten."

Walker kreeg genoeg van de vooroordelen van de vrouw en met de opmerking: ,,Nope. Ik ben te dik voor elk leger. Ik ben gewoon een neger met geld", zette hij de vrouw buitenspel. Zijn opmerking werd met luid applaus ontvangen door omstanders.

Her: excuse me i believe you may be in the wrong place you need to let us thru. This line is for priority boarding Me:…

Posted by Emmit Eclass Walker on Tuesday, December 5, 2017

Walker maakte stiekem een foto van de vrouw die hij bij zijn verhaal op Facebook plaatste.

Inmiddels is zijn post bijna 350 duizend keer geliked en meer dan 240 duizend keer gedeeld op social media. We denken dat de vrouw in kwestie haar lesje wel geleerd heeft…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.