Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 22 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Lees de Metro van woensdag 23 mei nu al online

Daar is hij dan! De Metro van woensdag 23 mei is gedrukt en wordt in de komende uren weer naar de vertrouwde bakken op tientallen NS-stations gebracht.

Wat kunnen jullie zoal verwachten? Friesland stond op nummer drie in de Lonely Planet van onontdekte parels die je moet bezoeken als toerist. Iris besloot erin te duiken en kwam er achter wat er nou precies zo bijzonder is aan deze provincie. Op vrijdag 25 mei gaat de nieuwe Europese privacywet in. Metro sprak met deskundigen over wat dit voor de consument gaat veranderen.

Tineke Ceelen is voor stichting vluchteling in het door economische crisissen verscheurde Venezuela. Wat is er toch aan de hand in het land met de grootste oliereserves op Aarde? Daarna een iets luchtiger onderwerp. Kennen jullie Snow Patrol nog? Na een paar jaar stilte zijn ze terug. Wij spraken met frontman Gary Lightbody over zijn ups en downs.

En dit is nog lang niet alles. Een Metro is natuurlijk niet compleet zonder horoscoop, sudoku’s, lezerscolumn en #treinleven. Lees hem hier online.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.