Automobilist laat bejaard stel achter in sloot

14 november 2017 om 20:59 door Merel Driessen
Automobilist laat bejaard stel achter in sloot
Het ongeluk vond plaats op de A67 bij Venlo. (Foto: Colourbox)

Een bejaard echtpaar is zich zondagochtend rot geschrokken toen ze hulpeloos werden achtergelaten na een ernstig auto-ongeluk. De man van 80 en vrouw van 69 belandden in de sloot nadat ze op de A67 werden aangereden. De dader liet ze achter en reed door.

Oproep aan dader

De zoon van het bejaarde stel heeft een oproep gedaan op Facebook om de dader te vinden. James Hendrikse is er nog steeds woedend over. In het bericht schrijft hij dat hij de ‘klootzak’ graag wil laten weten dat zijn ouders het naar omstandigheden goed maken. Het bericht is sinds maandag meer dan 1200 keer gedeeld op Facebook.

Auto sloeg over de kop

Het stel was zondagochtend rond half vijf op weg naar hun marktkraam. Op de A67 werd hun auto van achteren aangetikt, sloeg over de kop en belandde in de sloot langs de weg. De 80-jarige man hoorde een auto stoppen, maar die reed niet veel later weg.

Tegen De Limburger vertelt James Hendrikse dat een Irakees gezin de auto in de sloot zag liggen. Zij zijn het stel te hulp geschoten. Met een ambulance werd het bejaarde stel naar het ziekenhuis gebracht. De man had een aantal botten gebroken en de vrouw moest op tien plekken worden gehecht. 

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!