Kasper Hermans
Kasper Hermans Tech 5 jun 2019 / 09:54 uur

Ruik jij al fris? Microsoft komt met Xbox douchegel

Als je een hevige sessie Fortnite of FIFA uit je gamehol kruipt, dan ruik je niet altijd even fris en kan een douche nemen geen kwaad. Microsoft ontwikkelt (daarom?) speciaal voor de gamefanaten een Xbox-douchegel.

Body spray

Het bedrijf van Bill Gates heeft de handen ineen geslagen met AXE, zo weet GameSpot. Het gaat daarbij niet alleen om douchegel, maar er moet ook een body wash, body spray en deodorant op de markt komen.

Op deze manier willen Microsoft en AXE de gamers beloven. „We zien dagelijks gamers geweldige prestaties leveren. We willen hun vaardigheid, passie en vastberadenheid vieren door iets bijzonders te creëren."

Kaffir-limoen

De producten gaan overigens niet naar gloednieuwe gameconsoles ruiken, voor wie daar op gehoopt had. „Een frisse geur van groene citrus, kaffir-limoen en citroen, aromatische munt en salie en houtachtige tonen", zo luidt de officieel gecommuniceerde omschrijving

Helaas voor de geïnteresseerden is het – vooralsnog – niet het plan dat de producten op de Nederlandse markt verschijnen. Maar als jij (of vrienden of familie van je) toevallig in Australië of Nieuw-Zeeland komt, dan kan je daar wel je slag slaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ruik jij al fris? Microsoft komt met Xbox douchegel
Sluiten