Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Tech 20 feb 2019 / 19:30 uur

Daar is ie dan eindelijk! De Samsung Galaxy S10

‘The new Galaxy is coming up’ #20february #GalaxyUnpacked #10YearsOfGalaxy, postte Suzanne Schulting dinsdag enthousiast op Instagram. De Olympische kampioene shorttrack had, als gezicht van Samsung, het cijfer 10 in haar handen.

Pre-orderen

De boodschap was duidelijk: de langverwachte Samsung Galaxy S10-smartphone komt eraan (S10, S10+ en S10e). Op woensdag 20 februari start de pre-orderfase, die duurt tot en met 7 maart. Een dag later begint de daadwerkelijke sale van de onder millennials zo gewilde telefoon (opvallend veel dames zijn er overigens fan van!).

Om maar met de deur in huis te vallen: de Galaxy S10 laat zich kenmerken door het Cinematic Infinity Display, het revolutionaire multi-camerasysteem en de slimme 24-uurs batterij die leert van jouw appgebruik, geen Notch voorop, vingerafdruk achter scherm en draadloos opladen.

Verzending gratis

Voor wie niet kan wachten op ‘de S10’: het pre-orderen begint dus op woensdag. Je kunt daarvoor terecht op Mediamarkt.nl. Waarom bij Mediamarkt de Samsung Galaxy S10 kopen? „Er wordt 7 dagen per week geleverd, de verzending is gratis, de service is uitstekend en je kunt de S10 ook in 49 winkels bekijken.”

Kenners weten het al: de overgang van de S8 naar de S9 was betrekkelijk eenvoudig, maar de stap naar de Galaxy S10 is een grote. Vooral op het gebied van design, camera-ontwikkeling (liefst drie camera’s aan de achterkant) en interne hardware mag je het nodige verwachten.

Wie de Galaxy S10 en S10+ pre-ordert, krijgt een gave extra. Namelijk, een setje Galaxy Buds (wireless). Dit zijn de nieuwe oordopjes van Samsung, die prima samenwerken met de Galaxy S10 telefoons.

Daar is ie dan eindelijk! De Samsung Galaxy S10
De Samsung Galaxy S10e.
Daar is ie dan eindelijk! De Samsung Galaxy S10
De Samsung Galaxy S10e.

S10e

Hier vind je meer info over en prijzen van de S10e (alle kleuren en geheugen).

Daar is ie dan eindelijk! De Samsung Galaxy S10
De Samsung Galaxy S10.
Daar is ie dan eindelijk! De Samsung Galaxy S10
De Samsung Galaxy S10.

S10

Hier vind je meer info over en prijzen van de S10 (alle kleuren en geheugen).

Daar is ie dan eindelijk! De Samsung Galaxy S10
De Samsung Galaxy S10+.
Daar is ie dan eindelijk! De Samsung Galaxy S10
De Samsung Galaxy S10+.

S10+

Hier vind je meer info over en prijzen van de S10+ (alle kleuren en geheugen).

Alle varianten

Hier vind je meer info over en prijzen van alle varianten.

Advertorial

Reageer op artikel:
Daar is ie dan eindelijk! De Samsung Galaxy S10
Sluiten