Kasper Hermans
Kasper Hermans Tech 3 aug 2018 / 09:00 uur

Deze speaker is er speciaal voor Verstappen-fans

Ben je een grote fan van Max Verstappen en muziek (dan wel goed geluid uit je tv)? Pirelli lijkt daar perfect op in te spelen met een nieuwe speaker.

De bekende bandenproducent is samen met IXOOST in zee gegaan om speakers in de vorm van een autoband te ontwikkelen. Ze hebben de exacte vorm en het uiterlijk van de windtunnelbanden, die ze gebruiken voor aerodynamicatests. Alleen zijn ze op schaal (1:2) gemaakt.

Bluetoothspeaker

De band luistert naar de naam Pirelli P Zero Sound en is een bluetoothspeaker. De banden zijn in elke uitvoering zwart, maar de letters erop zijn in negen verschillende kleuren te bestellen, waaronder wit, blauw, rood en roze.

Pirelli is sinds 2011 de bandenproducent van de Formule 1, waar alle teams op dezelfde banden moeten rijden. Een band kost doorgaans duizend euro, maar de speakers zijn net een tandje duurder. Voor de Pirelli P Zero Sound betaal je 2.400 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze speaker is er speciaal voor Verstappen-fans
Sluiten