Kasper Hermans
Kasper Hermans Tech 23 jun 2018 / 07:39 uur

Telefoonfabrikant OPPO wil ook in Nederland scoren

Met Apple, Hauwei, Samsung, Nokia, Sony en zo voorts is de keuze aan telefoons natuurlijk al niet klein. Maar een belangrijke speler gaat zich nu dan ook eindelijk in Europa mengen.

OPPO behoort mondiaal gezien tot de top van telefoonproducenten, maar geniet in Nederland en omstreken nog amper bekendheid. Het Chinese bedrijf wil daar nu verandering in brengen. In het Louvre kondigde het deze week haar komst in Europa aan en Nederland vervult daar een prominente rol in.

Find X

Per september opent OPPO namelijk een kantoor in Rotterdam. Een de focuspunten wordt onder andere de Find X. Het momenteel bekendste toestel van het bedrijf, dat als kenmerk heeft de uitklapbare camera, die tevoorschijn komt zodra je de camera-app opent. Ook de snelle laadtijd valt enorm op. Een goedkope aanschaf is het niet, want hij kost 999 euro.

Bij het bedrijf geldt ook heel erg het design van een telefoon. ‘Een kunstwerk’, zo zien ze hun producten het liefst. Dat zie je bijvoorbeeld terug aan het scherm, dat maar liefst 93,8 procent van de voorkant beslaat.

Nog twee toestellen

Naast de Find X zullen er nog twee toestellen op de Nederlandse markt verschijnen. Over welke dat zullen zijn, wilde het bedrijf op dit moment echter nog niks kwijt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Telefoonfabrikant OPPO wil ook in Nederland scoren
Sluiten